Pénzmosó (Laundromat) 2019.

Pénzmosó (Laundromat) 2019.

2 videó - 2019
Színes, amerikai dráma, 96 perc

Ebben a friss produkcióban a két főszereplő, az Oscar-nyertes Gary Oldman és a még mindig macsó Antonio Banderas egy jogászpárost alakítanak, akik a milliárdosok vagyonát egyengetik – nem éppen legális úton. Ez fel is tűnik egy özvegynek (a tizenhétszer Oscar-jelölt Meryl Streep), aki elhatározza, hogy minden követ megmozgat az ügyben, hogy rács mögé juttassa ezeket a szélhámosokat.

Rendező: Steven Soderbergh

Szereplők: Gary Oldman, Sharon Stone, Meryl Streep

Pénzmosó. 2019. FULL HD!
Pénzmosoda 2019 Magyar Szinkronos

 
   

Pénzmosó. 2019. FULL HD!



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2019. október 18. Nézettség: 584


Videó lista megjegyzések

Varga Róbert
péntek, 2019. október 18. 23:27
döbbenet ez a film
Ujváriné Judit
péntek, 2019. október 18. 23:50
MTI 2019.10.16. 14:26

Rágalmazás miatt indított pert a panamai Mossack Fonseca ügyvédi iroda a Netflix ellen, amelynek Pénzmosó című filmje az iroda 2016-ban kirobbant botrányáról szól - írta a The Guardian című brit napilap szerdán.

A panamai cég partnerei, Jurgen Mossack és Ramon Fonseca el akarják érni, hogy a Netflix internetes műsorszóró ne kezdhesse el pénteken a Gary Oldman és Antonio Banderas főszereplésével forgatott film online forgalmazását. A Panama-iratok néven elhíresült botrányban az offshore jogi iroda titkos aktái szivárogtak ki. Az iratokat a német Süddeutsche Zeitung napilap szerezte meg, és a dokumentumokból kiderült, hogy az ügyvédek abban segédkeztek, hogy ügyfeleik eltüntethessék vagyonukat. A Mossak Fonseca kedden nyújtott be keresetet a connecticuti kerületi ügyészségen, amelyben arra hivatkoznak, hogy a Pénzmosó című filmben úgy ábrázolják őket, mint könyörtelen és gondatlan ügyvédeket, akik pénzmosásban, adócsalásban, megvesztegetésben és/vagy más bűncselekményben vesznek részt.

Egyúttal arra kérték a bíróságot, hogy állítsa le a produkció forgalmazását. Az ügyvédek szerint a film bemutatása a tisztességes eljáráshoz való jogukat is sérti, mivel az Egyesült Államokban az FBI vizsgálatot folytat a cég ellen, és ezt a produkció befolyásolhatja. Az ügyvédek amiatt is panaszt tettek, hogy a film, amelyben Meryl Streep özvegyet alakít, aki egy vízi balesetben veszíti el a férjét, olyan gonosz embereknek mutatja be őket, akik hasznot húztak 20 ember halálából, akik egy hajótúrán vesztették életüket.
Mossack és Fonseca azt is nehezményezték a dokumentum szerint, hogy a filmben engedély nélkül használták a logójukat. Az ügyvédi iroda a Netflix mellett személyesen a rendezőt, Steven Soderberghet is támadja a keresetben. A Netflix a brit lap szerint még nem válaszolt a keresetre, és a tárgyalás idejét sem tűzték még ki. A Mossack Fonseca tavaly márciusban számolta fel irodáját, két évvel a Panama-iratok botránya után, amely kiteregette klienseik ügyeit. Számos érintett, befolyásos ember ellen indult vizsgálat világszerte.
Máthé Mihályné
szerda, 2019. október 23. 23:20
Ezt mindenkinek látnia kell!!!!! Sőt tanítani. Köszönet hogy meg merték csinálni.