Lázadók (Rebelles) 2019.

Lázadók (Rebelles) 2019.

1 videó - 33226
Színes, francia vígjáték, 87 perc

A néhai megyei szépségkirálynő, Sandra (Cécile de France) kénytelen elmenekülni erőszakos párja elől. Visszatér szülővárosába, Boulogne-sur-Merbe. 15 év telt el azóta, hogy hátrahagyta édesanyját és ezt a világot, ahol szinte megállt az idő. Pénze nincs, így a megélhetéshez muszáj munkát szereznie. A vidéki kisváros egyetlen lehetősége a helyi halfeldolgozó üzemben mutatkozik, így Sandra kénytelen-kelletlen, de elvállalja azt. Főnöke a munkahelyen intenzív molesztálásba kezd, a nő önmagát védi, a férfi véletlenül meghal. Két kolléganő siet Sandra segítségére, és egy halom pénzt találnak a halott férfi táskájában. Úgy döntenek, megosztják… És innen kezdetét veszi egy szürreálisan bonyolult élet!

Rendező:
Allan Mauduit
Írók:
Jérémie Guez
Szereplők:
Simon Abkarian (Simon Bénéké), Béatrice Agenin (La mère de Sandra), Cécile de France (Sandra Dréant), Samuel Jouy (Inspecteur Digne), Georges Kelessidis (Belge 2), Yolande Moreau (Nadine Dewulder), Patrick Ridremont (Jean-Mi), Martine Vandeville (La commissaire), Tom Lecocq (Dylan), Eric Godon (Belge 1), Pierre Nisse (Belge 3), Audrey Lamy (Marilyn Santos), Michel Masiero (Franck Dewulder), Alain Bellot (Belge 4), Valentin Papoudof (Gaëtan)

Lázadók (Rebelles) 2019. Mozis hang

 
   

Lázadók (Rebelles) 2019. Mozis hangA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2019. október 26. Nézettség: 219

Tetszik 1 Brna Laszlo kedveli
Brna Laszlo