Az átkelés madarai (Pájaros de verano / Birds of Passage) 2018.

Az átkelés madarai (Pájaros de verano / Birds of Passage) 2018.

1 videó - 2018
kolumbiai-dán-mexikói dráma, 124 perc

Az Oscar-díjra jelölt A kígyó ölelése alkotói ezúttal is különleges utazásra hívnak. A megtörtént eseményeken alapuló Az átkelés madarai egyszerre izgalmas gengszterfilm és a kolumbiai bennszülött tradíciók lenyűgöző dokumentuma. Az 1960-as és ’70-es években Amerikában virágzott a hippikultúra, és hatalmas igény mutatkozott a különböző drogokra. Ebből elsősorban a kolumbiai farmerek profitáltak, akik közül a legleleményesebbek marihuánatermelő és -terjesztő üzletemberekké nőtték ki magukat. A Guajira-félszigeten élő wayuu indián törzsi hagyományai szerint kéri meg a talpraesett Raphayet a fiatal Zaida kezét a nagy tiszteletben álló klánvezetőtől. Hogy a hozományt teljesíteni tudja, Raphayet forrófejű, törzsön kívüli barátjával társul, és együtt hamarosan mindent elérnek, amiről még álmodni sem mertek. A végtelen gazdagsággal együtt beáramló nyugati értékrend azonban nem csak a generációról generációra öröklődő tradíciókat mérgezi meg, hanem véres háborút szít a helyi családok között.

Rendezte:
Ciro Guerra, Cristina Gallego
Írók:
Jacques Toulemonde Vidal, Maria Camila Arias
Szereplők:
Carmiña Martínez (Úrsula), Natalia Reyes (Zaida), Miguel Viera (The Pupil), Sergio Coen (Singing Shepherd), Aslenis Márquez (Indira), José Naider (Miguel Dionisio), Yanker Díaz (Leonidas as a Child), Víctor Montero (Isidoro), Joaquín Ramón (Gabriel), Jorge Lascarro (Sigifredo), Juan Bautista Martínez (Aníbal), José Acosta (Rapayet), Jhon Narváez (Moisés), Greider Meza (Leonídas), José Vicente (Peregrino (as José Vicente Cote))

Az átkelés madarai (Pájaros de verano / Birds of Passage) 2018. -Csatolt felirattal-

 
   

Az átkelés madarai (Pájaros de verano / Birds of Passage) 2018. -Csatolt felirattal-A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2019. október 31. Nézettség: 169

Tetszik