Egy esős nap New Yorkban (A Rainy Day in New York) 2019.

Egy esős nap New Yorkban (A Rainy Day in New York) 2019.

3 videó - 2019
Színes, amerikai romantikus vígjáték, 92 perc

Woody Allen romantikus komédiája, az Egy esős nap New Yorkban egy főiskolás szerelmespár, Gatsby (Timothée Chalamet) és Ashleigh (Elle Fanning) történetét meséli el. A pár tervei a New Yorkban töltött romantikus hétvégéről egy csapásra füstbe mennek, amikor a napos idő esősbe fordul. Hamarosan elsodródnak egymás mellől, ami csak a kezdete a véletlen találkozások és furcsa kalandok hosszú sorának, amit külön-külön megélnek. A négyszeres Oscar-díjas Woody Allen egy romantikus komédiával tér vissza imádott városába, New Yorkba, hogy újabb fejezetet írjon a szerelemről. Legújabb filmje ismét igazi sztárparádé: Jude Law, Liev Schreiber, Diego Luna és Serena Gomez mellett főszereplőinek az új generáció legnagyobbjait, a Szólíts a nevedennel berobbanó Timothée Chalamet-t és a huszonegy évesen már hatvan szerepet maga mögött tudó Elle Fanninget teszi meg.

Rendező:
Woody Allen
Író:
Woody Allen
Szereplők:
Jude Law (Ted Davidoff), Liev Schreiber (Roland Pollard), Kirby Mitchell (Bartender), Elle Fanning (Ashleigh Enright), Suzanne Smith (Roland's Assistant), Selena Gomez (Chan Tyrell), Griffin Newman (Josh), Annaleigh Ashford (Lily), Timothée Chalamet (Gatsby Welles), Will Rogers (Hunter), Ben Warheit (Troller), Elijah Boothe (Student Film Crew), Frank Marzullo (Screening Room Tech), Gus Birney (Student Film Crew), Olivia Boreham-Wing (Roland's Assistant)

Egy esős nap
Egy esős nap New Yorkban (A Rainy Day in New York) 2019. -Mozis hang-
Egy esős nap New Yorkban 2019 HD 720p

 
   

Egy esős napA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2019. december 8. Nézettség: 184


Videó lista megjegyzések

Kálmán Dezső
vasárnap, 2019. december 22. 18:31
a felugró reklámok miatt a feltöltés kifutott az időből :(
Ujváriné Judit
hétfő, 2019. december 23. 00:48
Kedves Dezső, reklámblokkolót kell telepíteni a böngészőbe, van több is, nekem 4 is van, és egy darab reklámot nem látok. Rögtön indul a film.
Egyébként hoztam két videa linket, azon azt hiszem nincs reklám.
Varga Róbert
szerda, 2020. január 8. 18:29
remek film