Álomnagyi (Who's That Granny / C'est quoi cette mamie?!) 2019.

Álomnagyi (Who's That Granny / C'est quoi cette mamie?!) 2019.

2 videó - 2019
francia-belga vígjáték, 99 perc


A hét féltestvérből álló szedett-vedett társaság, két évig boldogan élnek együtt tágas lakásukban, de a nyári vakáció idejére, ki kell költözniük otthonukból. Különböző szülőkhöz kerülnek. A legfiatalabb, a kis Gulliver a tengerparton élő nagymamájához.
A különc Aurore azonban nem éppen átlagos nagyi, ahelyett, hogy vigyázna unokájára, szívesebben bulizik. Ezért aztán a fiú féltestvérei elhatározzák, hogy Gulliver megmentésére indulnak, és kezdetét veszi egy újfajta családi forradalom.
Aurore nagyi már teljesen meg volt róla győződve, akadályok nélkül élvezheti az élet örömeit, amikor megjelenik ajtajában ez a hét nem mindennapi gyerek, hogy rendet teremtsen.

Rendező:
Gabriel Julien-Laferrière
Írók:
Gabriel Julien-Laferrière, Sébastien Mounier
Szereplők:
Julie Depardieu (Agnès), Julie Gayet (Sophie), Lucien Jean-Baptiste (Hugo), Nino Kirtadze (Madeleine), Chantal Ladesou (Aurore), Thierry Neuvic (Philippe), Claudia Tagbo (Babette), Arié Elmaleh (Paul), Philippe Katerine (Claude), Benjamin Douba-Paris (Eliot), Teïlo Azaïs (Bastien), Chann Aglat (Juliette), Luna Aglat (Léopoldine), Sadio Diallo (Gulliver), Violette Guillon (Clara)

ÁLOMNAGYI (2019).mp4
Álom nagyi - teljes film

 
   

ÁLOMNAGYI (2019).mp4



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2019. december 10. Nézettség: 452

Tetszik 1 Tóth Tamás kedveli
Tóth Tamás