Tvrtko: Túl minden határon

Tvrtko: Túl minden határon

2 videó - 2019
1.: Tvrtko: Túl minden határon - Magyarok Csernobilban
Magyar dokumentumfilm, 50 perc

A csernobili katasztrófa nem csak az egykori Szovjetúnióban, hanem az egész világon az egyik legnagyobb hatású tragédia a történelemben. A Magyar Csernobil elsősorban a magyar hatásokra, következményekre koncentrál, azokat a magyar sorsokat mutatja be, akiknek az élete közvetlenül összekapcsolódik a csernobili katasztrófával. Újságírók, tudósok, kamionsofőrök, orvosok és likvidátorok. Ők azok a magyarok, akik akaratlanul is közvetlen szereplői lettek ennek a történelmi katasztrófának.

rendező:
Vujity Tvrtko
Wisinger János

2.: Tvrtko: Túl minden határon - TRIANON a 100 éves fájdalom
Magyar dokumentumfilm 60 perc

Nincs olyan történelmi esemény, amelynek neve annyira beleégett a magyarok tudatába, mint Trianon. Az aláírás századik évfordulóján az ATV egy egész estét szentel ennek a szomorú történelmi eseménynek. Vujity Tvrtko és stábja megmutat mindent, amit Trianonnal kapcsolatban tudni lehet, és megpróbálja megválaszolni azokat a kérdéseket, amelyek mindannyiunkban ott vannak.

Tvrtko: Túl minden határon - TRIANON a 100 éves fájdalom
Tvrtko: Túl minden határon – Csernobil

 
   

Tvrtko: Túl minden határon - TRIANON a 100 éves fájdalomA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2019. december 21. Nézettség: 299

Tetszik 1 Aknai Anna kedveli
Aknai Anna