Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life) 2020.

Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life) 2020.

1 videó - 2020
amerikai akcióthriller, komédia, 113 perc

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék. Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig az életközépi válsága mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét. És ez az albán valami különlegeset ígér nekik – és Miami újra a feje tetejére áll. A gyors, vicces, akciódús filmek műfajteremtő alapdarabjának harmadik részét régóta várják a mozirajongók. Most az eredeti főszereplők és az eredeti alkotók együtt garantálják, hogy az új Bad Boys lesz olyan vagány, mint az eddigiek voltak!

rendezte:
Bilall Fallah, Adil El Arbi
Szereplők:
Will Smith (Detective Mike Lowrey), Martin Lawrence (Detective Marcus Burnett), Joe Pantoliano (Captain Howard), Jennifer Badger (Dr. Julie Weber), Kate del Castillo (), Emily Towles (Hot Miami Model), Melissa Kennemore (Major Patel Miami PD), Paola Nuñez (Rita), Vanessa Hudgens (), Alexander Ludwig (), DJ Khaled (), Ivo Nandi (Carver Remy), Happy Anderson (Jenkins), Massi Furlan (Lee Taglin), Charles Melton ()

Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk (2020) CAM. HUN.

 
   

Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk (2020) CAM. HUN.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2020. január 17. Nézettség: 277


Videó lista megjegyzések

Máthé Mihályné
csütörtök, 2020. január 30. 21:35
Nézhetetlen.
Ujváriné Judit
csütörtök, 2020. január 30. 22:37
Sajnos nincs más még egyenlőre.