A Metaluna IV nem válaszol (This Island Earth) 1955.

A Metaluna IV nem válaszol (This Island Earth) 1955.

1 videó - 1955
Feliratos amerikai horror, sci-fi, 83 perc

Meachumot, a tudóst és Ruth Adamst, a kolléganőjét és barátnőjét a titokzatos Dr. Exeter hirtelen meghívja egy kongresszusra, amelyen vezető tudósok jelennek meg. Az összejövetel után Exeter, akiről kiderül, hogy Földön kívüli lény, Meachumot és barátnőjét választja ki arra, hogy kísérjék vissza szülőbolygójára, a Metalunára. Metalunán háború dúl; ezt nekivadult mutánsok robbantották ki, akik addig az uralkodó faj rabszolgái voltak. Mivel minden energiatartalék kimerült, immár a biztonsági védőpajzsot akarják áttörni, hogy új energiaforrásokhoz jussanak, csakhogy ez a Metaluna pusztulást jelentene. Exeter ezt szerette volna meggátolni a két ember segedelmével. De már késő. Exeter gondoskodik arról, hogy a két kutató épen visszatérhessen a Földre, s közben halálosan megsérül. Már csak annyi ideje marad, hogy a földi embereket óva intse az atomerő veszélyeitől.

Rendezte: Joseph M. Newman, Jack Arnold
Szereplők:
Jeff Morrow (Exeter), Faith Domergue (Dr. Ruth Adams), Rex Reason (Cal Meacham), Russell Johnson (Steve Carlson), Lance Fuller (Brack), Robert Nichols (Joe Wilson), Douglas Spencer (Monitor), Karl Ludwig Lindt (Dr. Adolph Engelborger), Eddie Parker (mutáns #1)

A Metaluna IV nem válaszol [1955] Feliratos

 
   

A Metaluna IV nem válaszol [1955] FeliratosA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2020. január 24. Nézettség: 64

Tetszik