Bloodshot (Bloodshot) 2020.

Bloodshot (Bloodshot) 2020.

2 videó - 2020
Amerikai, kínai, sci-fi, akció dráma, 109 perc

Ray Garrison (Vin Diesel) a rosszfiúk táborát erősítette, egy napon azonban őt is utolérte a sorsa. A halála után azonban kap egy újabb esélyt: egy új technológiának köszönhetően a véráramába juttatott nanorobotok segítségével visszatér az élők sorába, de ez még távolról sem minden: a férfi olyan képességekre tesz szert, melyről földi halandó még csak nem is álmodhatott. Az ereje, a gyorsasága, a kitartása és a regenerációs képessége minden képzeletet felülmúl. Mint mindennek, ennek is megvan a maga ára: Rayt a katonaság a saját eszközeként kezeli, és olyan missziókra küldi, melyek egy hagyományos katona számára öngyilkos küldetéssel érének fel. Az emberkísérletbe azonban valami hiba csúszik, és lassan kezdenek visszatérni Ray emlékei. A férfi számára egyre jobban elmosódnak a valóság és a képzelet határai, de a céljától semmi és senki nem riaszthatja el. Vin Diesel eszelősen látványos akciójeleneteket ígérő pörgős képregény adaptációja 2020. tavaszán a magyarországi mozikban! Bemutató dátuma: 2020. március 12.

Rendező:
Dave Wilson
Szereplők:
Guy Pearce (), Vin Diesel (Ray Garrison / Bloodshot), Patrick Kerton (Truck Driver), Maarten Römer (Tech #2), Alex Hernandez (), Talulah Riley (), Toby Kebbell (Axe), Sam Heughan (Jimmy Dalton), Jóhannes Haukur Jóhannesson (Nick Baris), Lamorne Morris (Wilfred Wigans), Ryan Kruger (British Man), Eiza González (), Tamer Burjaq (Mombasa Gunman), Alex Anlos (Barris Merc), Siddharth Dhananjay (Eric)

Bloodshot (Bloodshot) 2020. CAM. Hun.
Bloodshot (Bloodshot) 2020. CAM. Hun.

 
   

Bloodshot (Bloodshot) 2020. CAM. Hun.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2020. március 12. Nézettség: 108

Tetszik