Emma /Emma/ (2020)

Emma /Emma/ (2020)

2 videó - 2020
Brit, amerikai, családi (kosztümös) film, 124 perc

Jane Austen imádott, örökérvényű komédiája arról, hogy találd meg a párod, és hogyan érdemeld ki a boldogságot, most új köntösbe bújik ebben a szikrázóan élvezetes adaptációban. A csinos, okos és gazdag Emma Woodhouse riválisok nélküli fáradhatatlan méhkirálynő az ő álmos kis városában. A társadalmi osztályok nyűgeinek és a felnőtté válás kínjainak eme sziporkázó szatírájában Emma össze nem illő párok és romantikus botlások közt manőverezve találja meg a szerelmet, amely végig ott volt az orra előtt.

Rendező:
Autumn de Wilde
Szereplők:
Rupert Graves (Mr. Weston), Suzy Bloom (Miss Gilbert), Myra McFadyen (Mrs. Bates), Bill Nighy (Mr. Woodhouse), Miranda Hart (Miss Bates), Johnny Flynn (George Knightley), Gemma Whelan (Mrs. Weston), Amber Anderson (Jane Fairfax), Chloe Pirrie (Isabella Knightley), Callum Turner (Frank Churchhill), Josh O'Connor (Mr. Elton), Mia Goth (Harriet Smith), Anya Taylor-Joy (Emma Woodhouse), Vanessa M. Owen (Catherine Martin), Tanya Reynolds (Mrs. Elton), Isis Hainsworth (Elizabeth Martin), Isabella Kennard-Barden (Crocodile Girl)

.Emma 2020. DVD. Hun. -mozis hang-
Emma /Emma/ (2020) CAM HUN.

 
   

.Emma 2020. DVD. Hun. -mozis hang-A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2020. március 14. Nézettség: 132

Tetszik