Drakulics elvtárs

Drakulics elvtárs

1 videó - 2019
Magyar vígjáték, 97 perc

A Kádár-korszak fénykorában hazatér a kubai forradalomban edződött Fábián elvtárs (Nagy Zsolt). Nagyszerű ötlettel áll elő, hozzálát a rendszerezett véradás megszervezéséhez. Valami azonban furcsa a viselkedésében, ráadásul feltűnően fiatalos megjelenése és a nők körében töretlen népszerűsége is gyanakvásra ad okot. Nem csoda hát, hogy a magyar kémelhárítás prominens tagjait állítják rá az elvtársra. Klasszikus módszerhez folyamodnak, Mária (Walters Lili) a női csáberő bevetésével próbál közel kerülni a kétes alakhoz. Színlelt kapcsolatuk kezd elmélyülni, a kémnő pedig egyre biztosabb abban, hogy végre sikerült átvennie az irányítást a férfiak fölött. Barátja, Laci (Nagy Ervin) azonban korántsem örül ennyire a nő románcának. Megunja a háttérből szimatolást, és elkezd a történteken morfondírozni, noha az ésszerűség nem tartozik az erősségei közé.
Vajon fény derül a titokzatos elvtársat körbelengő rejtélyre? Elképzelhető, hogy a talány kulcsa a férfi üvegében levő piros nedű? A sokatlátott hírszerző osztagnak nehéz újat mutatni, ez a titokzatos eset azonban számukra is komoly fejtörést okoz. Ijedelemre azonban semmi ok, a kémelhárítás színe-java tartja szemmel a köztünk járó vérszívókat, fegyvertárukban klasszikus és modern eszközök egyaránt megtalálhatók.
A bravúros vígjáték Bodzsár Márk írói és rendezői munkáját dícséri. Nagyszerű színészek, pörgős cselekmény, bohókás fordulatok teszik feledhetetlenné a produkciót.

Rendező: Bodzsár Márk
Forgatókönyvíró: Bodzsár Márk
Zene: Keresztes Gábor
Szereplők:
Nagy Ervin , Balsai Mónika , Trill Zsolt , Borbély Alexandra , Thuróczy Szabolcs , Znamenák István , Nagy Zsolt

Drakulics elvtárs 2019.

 
   

Drakulics elvtárs 2019.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2020. április 6. Nézettség: 300


Videó lista megjegyzések

Csokona Ilona
kedd, 2020. április 7. 18:43
Na, ez se fog bekerülni a filmirodalom remekei közé...! Brezsnyev '64-től volt első titkár, és akkor már Magyarországon így, hogy "szabadság", nem köszöntek. Márpedig ha az egyebek korhűségére ügyeltek, ezt a tárgyi tévedést is kikerülhették volna. Amúgy a film maga további szót nem érdemel. :D
Máthé Kinga
szerda, 2020. április 8. 21:23
Irtózatosan gyenge film!!Erre adni állami pénzből százmilliókat nagy felelőtlenség. Miért nem veszünk példát már végre a cseh és a lengyel filmesektől.Minden filmjük-még a maiak is nézhetők.Hús-vér szereplők,valós,hiteles problémákat visznek a vászonra.
Havasi Janos
péntek, 2020. április 10. 14:24
Ha valaki ugyanarról a korról , vagy kicsit korábbról akar egy csodálatos filmet látni, ajánlom a Csocsó, avagy éljen május elseje! filmet. Koltai Róberttel, Gáspár Sándorral és utolérhetetlen humorral!
Merle Viktor
csütörtök, 2020. április 16. 12:06
Aki történelmi hűséget keres egy vigjátékban, az egy idióta. A fasz Koltai meg a csocsó elmehetnek a picsába.