A maffiafőnök lánya (Victoria Gotti: My Father's Daughter)

A maffiafőnök lánya (Victoria Gotti: My Father's Daughter)

1 videó - 2019
(A maffiafőnök lánya: Victoria Gotti története) Victoria Gotti saját szavaival meséli el a Gotti család történetét, megosztja velünk életük apró részleteit, beleértve az örömteli perceket és a nagy tragédiákat is. Őszintén mesél édesanyjáról, hírhedt édesapjáról és kettejük kapcsolatáról. Victoria a szemünk láttára cseperedik zaklatott, szorongó kislányból erős nővé, aki amellett, hogy saját családot alapít, karriert is épít magának. Apjának tett ígéretéhez hűen erős marad akkor is, amikor sorban omlanak le körülötte a biztonságot jelentő falak, és végül saját kezébe veszi sorsa irányítását.

Rendező:
Catherine Cyran
Írók:
Victoria Gotti, David Schneiderman
Szereplők:
Maurice Benard (John Gotti), Dalias Blake (Prison guard), Rhonda Dent (Butch Gotti), Jayce Barreiro (John Favara), Victoria Gotti (Victoria Gotti), Sidika Larbes (Press Rep), Style Dayne (Hairstylist), Andre Anthony (John Gotti Jr.), Chelsea Frei (Victoria Gotti), Elijah Silva (Carmine Agnello), Jeff Gonek (Young Doctor), Zoey Siewert (Young Victoria), Bree Woodill (Angel Gotti), London Morrison (Reporter), Alaska Leigh (Bunny), Micaela Nyland (Young Angel), Stephanie George (Roseanne)

A maffiafőnök lánya - Victoria Gotti története (2019)

 
   

A maffiafőnök lánya - Victoria Gotti története (2019)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2020. június 16. Nézettség: 409

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Máthé Mihályné
szombat, 2020. június 20. 21:34
ezt sem lehet megnézni
Ujváriné Judit
vasárnap, 2020. június 21. 16:17
Ez is működik.
Ujváriné Judit
vasárnap, 2020. június 21. 16:52
Most ezt sem látom, de lehet beküldöm ezt az üzit, és megjelenik a film is.
Máthé Mihályné
kedd, 2020. július 7. 22:46
Még mindig nem működik. Köszönöm.
Ujváriné Judit
szerda, 2020. július 8. 19:30
Szia!
Hetek óta kínlódok vele, hogy mi lehet a gond a vidozával.
Az, hogy valamikor régen, egy nagyon jó tárhely volt, az egy dolog, mert mára eszméletlenűl rossz lett. Visszafogják a betöltési sebességet, hogy minél többen kapjanak idegbajt, de mellé még dobálták a reklámokat, ami már nem is egy két reklám, hanem, hanem jóval több, ráadásul tele van pornóval.
Az emberek rájöttek, hogyan lehet kivédeni ezeket az idegesítő dolgokat, és szépen letöltötték a reklámblokkolókat, (van jó sok) és nézték kényelmesen a filmeket. Ez nem tetszett nekik,
Akik a filmeket feltöltik a vidoza tárhelyre, és és rosszúl állítják be a dolgokat, akkor rengeteg reklám jön be. Van egy minimum, amit engedni kell, mert különben elő sem jön a film linkje.
Most ez a kevés is egész sok, és tele van szex reklámmal.
Most jó ideje ez is elromlott. Nálam odáig fajult a dolog, hogy hogy vagy csak egy fekete filmhely jelent meg lejátszó gomb nélül, a magyarvagyok oldalon viszont ez sem, csak fehéren a film helye látszott.
Most jöttem rá mi a fene van.
Van a gépemen egy Avast vírusírtó program, ami szépen leblokkolta az összes vidoza linket. A vírusírtó programban kikapcsoltam az értesítéseket, így nem küldött üzenetet, és nem tudtam mi van. Most frissítettem az Avast, ami automatikusan átjavította az értesítéseket, és ha vidoza linkre kattintok kiírja, hogy blokkolta, a linket, mert fertőzött egy HTML.iframeinf. Susp. akármivel, ami nem fertőzés, csak a sok porno reklámokat fertőzésnek érzékeli. (Hát végülis)
Kikapcsoltam a vírusírtóban ezt a védelmet, és most megjelennek a vidoza filmek, és lejátszhatóak.
Szóval ha van valami vírusírtó a gépeden nézd meg nem-e blokkolja a vidozát.