Apró mesék (2019)

Apró mesék (2019)

1 videó - 2019
magyar romantikus thriller, történelmi film, 112 perc

A történet szerint hónapokkal a II. világháború után zűrzavar és bizonytalanság uralkodik Magyarországon. Egy szélhámos megpróbál hasznot húzni ezekből a zavaros időkből, és amikor menekülnie kell Pestről, egy titokzatos nő és a fia nyújt számára menedéket az erdő mélyén. Miközben háborús démonjaival viaskodik, szenvedélyes szerelmi viszonyba keveredik a nővel, akinek a férje bármelyik nap hazatérhet a frontról.

A Félvilág, A berni követ és az Örök tél alkotóinak új történelmi romantikus thrillere sok izgalmat, fordulatot és érzelmet ígér.

Rendező:
Attila Szász
Író:
Norbert Köbli
Szereplők:
Éva Bakos (Sándor's mother), József Gyabronka (Notary), Roland Tzafetás (Veteran), Attila Egyed (Detective Kovács), Bercel Tóth (Virgil), Gyõzõ Szívós (Butcher), Zoltán Tamási (Feledi), Vica Kerekes (Judit), Viktor Ivaskovics (Andrejev), Tamás Szabó Kimmel (Hankó), Diána Magdolna Kiss (Mrs. Sípos), László Quitt (Tailor), Levente Molnár (Bérces), Barnabás Dékány (Sándor), Vivien Rujder (Waitress)

Apró mesék 2019

 
   

Apró mesék 2019



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2020. augusztus 19. Nézettség: 556


Videó lista megjegyzések

Mezei István József
péntek, 2020. augusztus 28. 22:18
Jó film volt,csak a hangmínőség csapnivaló volt.A szöveg kb.70-75 % -át nem lehetett érteni.Rég halottam ilyen rossz minőségű hangzást.
Varga Róbert
hétfő, 2020. augusztus 31. 15:14
remek kis magyar film