Most van most (2019)

Most van most (2019)

1 videó - 2019
Magyar játékfilm, 90 perc

Szilvi egy hirtelen döntésből lelép az esküvőjéről és beugrik egy szabadnapos taxis autójába. Petya, a taxis próbálja elmagyarázni, hogy épp nem dolgozik, de Szilvi belefojtja a szót. Petya laza, humoros srác, ugyanakkor érző ember is, aki megunta a jogászkodást, és helyette taxiba ült. A film kettejük története. A taxival egyetlen nap alatt körbeutazzák Budapestet és környékét, még a Balaton-felvidékre is eljutnak. Ezalatt egyre jobban megismerik egymást. A film a harmincas korosztály énkeresési és párkapcsolati problémáit járja körül.

A Most van most vagány road movie, ami egyszerre ötvözi egy romantikus vígjáték és egy érzelmes dráma elemeit. Egy szökött menyasszony és egy taxis huszonnégy óra alatt lejátszódó kalandjait ismerhetjük meg.

rendező:
Szajki Péter

Szereplők:
Kati Andai (Nagyi), Ferenc Borbiczky (Géza bá), Juli Básti (Szilvi anyja), Ferenc Elek (Botmixeres férfi), Lehel Kovács (Nomi), Zsolt László (Karcsi), Júlia Nyakó (Magdi), Péter Scherer (Pincér), Molnár Benedek Lehel (Noel), Kátya Tompos (Szilvi), Rozi Lovas (Tina), Tamás Mohai (Petya), András Mészáros (Tamás), Nóra Rainer-Micsinyei (Róbert felesége), Dániel Lukács (Zotya)

Most.van.most.2019.

 
   

Most.van.most.2019.



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2021. január 25. Nézettség: 419