Jeges pokol (The Ice Road) 2021.

Jeges pokol (The Ice Road) 2021.

2 videó - 2021
amerikai akcióthriller, 109 perc

Egy távoli gyémántbánya beomlik Kanada messzi északi részén. A jeges terepre specializálódott sofőr társaival nekiindul a lehetetlen küldetésnek a fagyott óceánon át, dacolva olvadó jéggel, viharral, hogy kimentse a csapdába esett bányászokat. Neki és társainak még fogalma sincs, milyen elképzelhetetlen veszély leselkedik rá.

A film író-rendezője Jonathan Hensleigh (Az ifjú Indiana Jones kalandjai, Die Hard – Az élet mindig drága, Jumanji, Armageddon, A megtorló) számos kaland- és akciófilm forgatókönyvírója. A Jeges pokol főszereplője az Oscar- és Bafta jelölt Liam Neeson (Schindler listája, Rob Roy, A nyomorultak, Star Wars I. rész – Baljós árnyak, Igazából szerelem, Narnia krónikái, Éjszakai hajsza, Fehér pokol), partnerei az Oscar-jelölt Laurence Fishburne (Mátrix, Mátrix -Újratöltve, A szállítmány, Fertőzés, Titokzatos folyó), Holt McCallany (Harcosok klubja, Vesztesek bosszúja, A góré), Marcus Thomas (Dögölj meg, drága Mona!, Nem írnek való vidék).

rendező:
Jonathan Hensleigh

szereplők:
Liam Neeson
Mike
Laurence Fishburne
Goldenrod
Holt McCallany
René Lampard
Matt McCoy
George Sickle
Matt Salinger
CEO Thomason
Marcus Thomas
Gurty
Amber Midthunder
Tantoo
Benjamin Walker
Varnay
Martin Sensmeier
Cody

.Jeges Pokol.2021.HDRip.MD.HUN.
Jeges Pokol 2021 HDRip HUN.

 
   

.Jeges Pokol.2021.HDRip.MD.HUN.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2021. július 23. Nézettség: 120

Tetszik 1 Tóth Tamás kedveli
Tóth Tamás