Tíz perc múlva három (2021)

Tíz perc múlva három (2021)

1 videó - 2021
magyar romantikus film, 89 perc

Tihany, június vége. A toronyóra tíz perc múlva hármat mutat. Simon, az író témákat keres új könyvéhez. Belebotlik Izabellába, a festőnőbe, aki az apátságról festi képét. Simonnak ismerős a festmény: nagyszülei lakását pont egy ilyen kép díszíti, illetve nem pont ilyen, hanem ugyanez! Még a felhők is olyanok, még a templom órája is ugyanúgy áll, mint Izabella képén. Csakhogy az a festmény legalább száz éve családja féltett kincse. A fiatalember azt hiszi, hogy a festőnő egy ügyes hamisító, aki ismert témákat másol. Izabella mosolyog: állítja, azt a képet is ő festette. Időparadoxon – ecsettel.

rendező:
Dézsy Zoltán

szereplők:
Andorai Péter Krisztián
Simon
Vészabó Noémi
Izabella
Kassai Ilona
Pánovics Rajmund
Dézsy Zoltán
Farkas Viktória

Tíz perc múlva három.2022

 
   

Tíz perc múlva három.2022A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2022. június 13. Nézettség: 74

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Csokona Ilona
csütörtök, 2022. június 16. 00:27
0 x végtelen! Rendkívül gyenge, semmitmondó "alkotás" igen primitív - szellemesnek hitt - párbeszédekkel. A szereplők meg melyik amatőr színtársulatból valók? Brrr!
Rakó László
szombat, 2022. június 18. 10:45
Most néztük meg családilag a Tíz perc múlv három c. filmet, nekünk nagyon bejött! Kifejezetten szép mozi, csodás a zene (Horváth Charlie, Micheller Myrtill). ELképesztő, hogy egy héttel a NETFLIX premierje után már itt is nézhető, jó, mert nincs előfizetésem. Szerintem ritka műfajú - misztikus romantikus - művészfilm. Bátran nézzétek meg, Coknya Ilonkának biztos az volt a baja vele, hogy bizonyos alapműveltséget igényel.