Tíz perc múlva három (2021)

Tíz perc múlva három (2021)

1 videó - 2021
magyar romantikus film, 89 perc

Tihany, június vége. A toronyóra tíz perc múlva hármat mutat. Simon, az író témákat keres új könyvéhez. Belebotlik Izabellába, a festőnőbe, aki az apátságról festi képét. Simonnak ismerős a festmény: nagyszülei lakását pont egy ilyen kép díszíti, illetve nem pont ilyen, hanem ugyanez! Még a felhők is olyanok, még a templom órája is ugyanúgy áll, mint Izabella képén. Csakhogy az a festmény legalább száz éve családja féltett kincse. A fiatalember azt hiszi, hogy a festőnő egy ügyes hamisító, aki ismert témákat másol. Izabella mosolyog: állítja, azt a képet is ő festette. Időparadoxon – ecsettel.

rendező:
Dézsy Zoltán

szereplők:
Andorai Péter Krisztián
Simon
Vészabó Noémi
Izabella
Kassai Ilona
Pánovics Rajmund
Dézsy Zoltán
Farkas Viktória

Tíz perc múlva három.2022

 
   

Tíz perc múlva három.2022



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2022. június 13. Nézettség: 435

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Csokona Ilona
csütörtök, 2022. június 16. 00:27
0 x végtelen! Rendkívül gyenge, semmitmondó "alkotás" igen primitív - szellemesnek hitt - párbeszédekkel. A szereplők meg melyik amatőr színtársulatból valók? Brrr!
Rakó László
szombat, 2022. június 18. 10:45
Most néztük meg családilag a Tíz perc múlv három c. filmet, nekünk nagyon bejött! Kifejezetten szép mozi, csodás a zene (Horváth Charlie, Micheller Myrtill). ELképesztő, hogy egy héttel a NETFLIX premierje után már itt is nézhető, jó, mert nincs előfizetésem. Szerintem ritka műfajú - misztikus romantikus - művészfilm. Bátran nézzétek meg, Coknya Ilonkának biztos az volt a baja vele, hogy bizonyos alapműveltséget igényel.