Fedőneve-Oroszlán (Le lion) 2020.

Fedőneve-Oroszlán (Le lion) 2020.

1 videó - 2020
Belga, francia vígjáték, 95 perc

Tartalom: Léo Milan (Dany Boon), a pszichiátria egyik betege azt állítja, hogy a Konstelláció titkos ügynöke, és a fedőneve Oroszlán. Kezelőorvosa, Romain (Philippe Katerine) nem veszi komolyan egészen addig, amíg el nem rabolják a barátnőjét. A kétségbeesett doki a rendőrségi megszégyenülés után már csak betegében bízhat. Egy őrült ötlettől vezérelve megszökteti és együtt vállalkoznak Louise (Anne Serra) megmentésére, aki korántsem olyan ártatlan, mint Romain hitte. Bár Léo minden szorult helyzetből kivágja magát, a doki fenntartja a lehetőségét annak, hogy talán ő maga is a megbolondulás útjára lépett.

Rendező: Ludovic Colbeau-Justin

Szereplők:
Dany Boon (Léo Milan), Samuel Jouy (Swanney), Antoine Mathieu (Inspecteur de police), Philippe Katerine (Romain Martin), Alexandre Marouani (Agente de Cuisine Banque de France), Anne Serra (Louise), Benoît Pétré (Coiffeur), Stana Roumillac (Policiere Commissariat), Carole Brana (Anna), Mathieu Lardot (Tommy), Guillaume Clémencin (Guide Banque de France), Julien Prévost (Infirmier), Benoit Joubert (Lieutenant Commissariat), Olivier Sa (Simon), Sophie Verbeeck (Aki), Aksel Ustun (Mark), David Ban (Fleuriste), Stan (Policier coiffeur)

Fedőneve - Oroszlán (2020)

 
   

Fedőneve - Oroszlán (2020)A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2023. március 21. Nézettség: 89

Tetszik