Legjobbak a pokolban (Luchshiye v adu) 2022.

Legjobbak a pokolban (Luchshiye v adu) 2022.

1 videó - 2022
Orosz, háborús dráma,109 perc

Valós eseményt feldolgozó játékfilm az Ukrán-Orosz háborúban. Szereplői nem színészek, hanem a Wagner katonái (a rendező és a szereplők közül négyen azóta már hősi halált haltak a fronton), és ez meg is látszik a végeredményen. Nemcsak egy majdnem kétórás pörgő akciót kapunk nagyjából a Black Hawk Down stílusában, hanem mindezt olyan realizmussal, amiből képet kaphatunk a most zajló háborúban alkalmazott harceljárásokról, taktikákról és fegyverekről!

Rendező: Andrey Batov

Szereplők:
Aleksey Kravchenko (Whisper), Georgiy Bolonev (Polygon), Zakhar Cherezov (Saymon), Vyacheslav Filippov (Gosha), Konstantin Gaponov (Science), Sergey Bespalov (Engine), Sergey Danilov (Commo man), Denis Fillipov (Spark), Anton Bagmet (Stream), Dmitriy Murashev (Snowstorm), Georgiy Marishin (Rang), Aleksandr Bessmertnyy (Humblebee), Vladislav Demin (Marble), Ruslan Katsagadzhiev (Wheat Head), Mikhail Bogdanov (Shama), Vitaly Khadzhiev (Vivaldi), Evgeniy Chmerenko (Fervour), Sergey Garusov (Puck)

Legjobbak a pokolban 2022.HD.HSub.

 
   

Legjobbak a pokolban 2022.HD.HSub.



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2023. április 25. Nézettség: 419


Videó lista megjegyzések

Varga Róbert
kedd, 2023. április 25. 23:14
durva, nagyon
Karsai Győző
péntek, 2023. április 28. 19:01
Megrendítő, hogy a mi kis puhány, tili-toli világunktól, mennyire messze van az a világ ahol valódi élet-halál küzdekem van. Pedig szerintem az a természetes ha valaki komolyan veszi a dolgokat, s megtanul harcolni és védekezni. Egyébként valahogy igy képzeltem el az orosz-ukrán háborút, de azért hogy mindkét oldalon 30-30 ember haljon meg egy kilencemeletes ház elfoglalásáért, az a katonai vezetés ill, az egész háború folytatásáért "dolgozó" embernek nem nevezhető lényeknek a sara..