A fegyverek szava (Windtalkers)

A fegyverek szava (Windtalkers)

1 videó - 2002
színes, magyarul beszélő, amerikai háborús filmdráma, 129 perc,
A második világháborúban sajátos eszközhöz folyamodott az amerikai hírszerzés a csendes-óceáni hadszíntéren. Navajo indián tengerészgyalogosakat képeztek ki rádiósoknak, akik a bonyolult kódolás helyett a saját anyanyelvükön továbbították a parancsokat. Joe Enders és Ox Anderson tengerészgyalogost két indián, Ben Yahzee és Charlie Whitehorse személyes védelmével bízzák meg. A kezdeti ellenérzés után, a Szaipan-sziget elleni támadás során a katonák között baráti kapcsolat alakul ki. Lassanként ráébrednek, mit jelent valójában ez a feladat.

szereplő(k):
Nicolas Cage (Joe Enders)
Christian Slater (Peter 'Ox' Anderson)
Peter Stormare (Eric 'Gunny' Hjelmstad)
Adam Beach (Ben Yahzee)
Noah Emmerich (Charles 'Chick' Rogers)
Mark Ruffalo (Pappas)
Brian Van Holt (Harrington)
Frances O'Connor (Rita)
Martin Henderson (Nellie)

A fegyverek szava

 
   

A fegyverek szava



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2011. június 11. Nézettség: 5,180

Tetszik 1 Hajnal Miki kedveli
Hajnal Miki

Videó lista megjegyzések

Keresztes György
péntek, 2011. július 22. 20:33
Folytatás hol van? A You Tube-on sem találtam. Ezt így kár volt feltenni...
Ujváriné Judit
vasárnap, 2015. március 22. 07:16
Linkek cserélve, helyrehozva:)
Orgován Gábor
hétfő, 2019. szeptember 23. 20:32
Kedves Ujváriné Judit! Itt semmi nincsen helyre hozva , a linkek egy hajító fát se érnek ,hogy finoman fejezzem ki magam! MA este 2019 09 23án este 18:30 tól kb egy órán át semmit se bírtam megnyitni ! Sok esetben kéretlen web helyek ugornak fel ,vagy pornó fílmek ,de sorolhatnám itt reggelig is ! Szóval sajnos meg kell állapítani itt szinte alig lehet bármit is meg nézni! Régebben nem volt ilyen! Mára ócska rossz itt minden!Sajnálom !
Ujváriné Judit
kedd, 2019. szeptember 24. 00:52
Kedves Orgován Gábor! A linkek 2015-i dátummal lettek helyrehozva. Miért írja, hogy nincs itt semmi helyrehozva. Ez több mint 4 éve volt. A tárhelyek rendelkeznek a filmekről. Ehhez semmi közünk. Itt csak megjelenítjük a különböző filmeket. Mégcsak beleszólásunk sincs, hogy mit csinálnak. Nemcsak nekünk, senkinek. Ha egy filmet két vagy három hétig senki nem nézi meg, akkor a tárhely törli. Nem szól, csak törli.
Mivel alig van tárhely, amit ide fel lehet rakni, persze hogy könnyen belefut az ember egy-egy törölt filmbe. Ez mindenhol így van, csak máshól működik vagy 8-10 féle tárhely.
Továbbá a reklámok és a felugró webhelyek is a filmhez tartoznak, nem nálunk vannak. Nálunk nincs reklám, se felugró ablak, se semmi.
A tárhelyekről való online filmek ingyenesek. A tárhelyek működtetése viszont pénzbe kerül, nem is kevés pénzbe. Ki az aki azért ad ki sok pénzt, hogy ingyenesen mások filmet nézzenek. Ezért aztán különböző reklámhelyeket biztosítanak a reklámozóknak, akik fizetnek a tárhelynek. Hogy aztán mit reklámoznak nem hinném, hogy ellenőrzik, vagy követni tudják, mert nem is ugyanazt a reklámot rakják hozzá. Ezek között sajnos előfordulnak szex reklámok is.
Nekünk, se más webhelynek nincs is ebbe beleszólása. Régen persze hogy nem volt ilyen. Az openload linkek és a vidoza linkek is csodásan indultak, megvárták, amíg megszeretik az emberek, és szinte csak ezeket használják. Mára már sok-sok reklám van a filmek előtt, nem lehet tenni ellene, legfeljebb azt, hogy nem használja a weboldal ezeket a tárhelyeket. De akkor itt mi marad, Youtube, videa? Ezeket még sűrübben törlik. Igaz reklám nincs, de igazán jó film se minőségre, se tartalomra ott nincs. Ha mégis sikerül valakinek feltölteni egyet, lehet 1 nap műlva törlik is. Ha meg sok ilyen tiltott filmet rak fel valaki, az egész tárhelyét kitörlik.
Reklámok ellen maga tehet a legtöbbet, ha telepít a böngészőjébe pár reklámblokkolót.
Vagyis még egyet tehetünk, megszüntetjük a filmeket.
Csoka Jozsef
szerda, 2019. szeptember 25. 06:05
Csodas film, nagyszeru keeppel es hanggal; mi a bajotok?
Varga Róbert
péntek, 2019. szeptember 27. 16:33
jó kis háborús film