Ételed legyen orvosságod, orvosságod ételed!

Ételed legyen orvosságod, orvosságod ételed!

9 videó
Film az egészséges táplálkozásról.
A test öngyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, amit a helyes táplálkozással tudunk erősíteni, fenntartani. Hippokratészi orvoslás, erre az állításra épült, ez volt a modern orvoslás alapja. A mai napig Hippokratész esküt teszik le az orvosok, viszont nem rendelkeznek táplálkozás-élettani ismeretekkel. A betegségek jelentős része, a helytelen táplálkozásból fakad, mert a szervezetünk legyengül, elveszíti a védekező képességét. Erre a mai orvoslásnak a válasza „vegyél be egy tablettát”, amivel csökkenteni lehet a tüneteket. A tüneteket jelzések a szervezetünk részéről, hogy baj van. Ezeket elnyomni, vagy nem figyelni rájuk olyan, mint letakarni az üzemanyag fogyást jelző lámpát. Ennek eredménye, hogy már csak akkor kezdünk el foglalkozni betegségeinkkel, amikor már majdnem késő és az orvostudomány már lehetetten.

Ma már az egyik legnagyobb iparággá nőtte ki magát a „betegségipar”. Az Ő fogyasztójuk a beteg ember. Gazdaságilag ellenérdekeltek, a gyógyszerek, beavatkozások, kezelések nélküli egészséges életformában, ezért nem is támogatják. Sokat lehet ezek sötét oldaláról beszélni, vagy dönthetünk úgy, hogy naivan el hisszük, mindent a mi érdekünkben tesznek. Mindig, amikor 2 választás között gondolkodunk (orvossággal vagy anélkül) tudnunk kell, hogy legalább egy lehetőség van még. Ez a film erről a harmadik lehetőségről szól: táplálkozzál egészségesen és nem fogsz megbetegedni.

Érdemes rászánni az időt!

A jó hazai - avagy a minőségi magyar élelmiszer dícsérete
Élelmiszer Rt. 1. rész FOOD industry
Elelmiszeripar RT
Ételed legyen a gyógyszered!
Food Conspiracy- Étel összeesküvés- VAN elég!
Food Matters - Egészséges táplálkozás, egyenlő a gyógyulással
Horváth-Szováti György - Fenntartható táplálkozás a mindennapokban
Kövér, Beteg és majdnem Halott, beteg, egészséges táplálkozás, gyógyulás
MŰKAJÁK : MÉRGEZETT ÉLET ; GLOBÁLIS EGÉSZSÉGKÁROSÍTÁS

 
   

A jó hazai - avagy a minőségi magyar élelmiszer dícséreteA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2012. február 18. Nézettség: 4,033

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Buschenreiter Judit
kedd, 2012. február 21. 13:04
oriasi , mindenkinek ajanlom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csetri Áron
kedd, 2012. február 21. 18:01
www.tenyek-tevhitek .hu
Szeles Ildiko
csütörtök, 2012. február 23. 00:54
Szerintem is nagyon tanulsagos film. Vegulis, nem rabeszelni akar semmire, csak felhivja a figyelmet egy egyszerubb es egeszsegesebb "utra".
Rajtunk all, hogy melyiket valasszuk.