Indul a bakterház

Indul a bakterház

2 videó - 1979
színes, magyar vígjáték, 66 perc
rendező: Mihályfy Sándor
szereplők: Olvasztó Imre (Bendegúz), Koltai Róbert (A Bakter), Horváth Teri (A Banya, a Bakter anyósa), Haumann Péter (A Patás), Bánhidi László (Konc bácsi), Csákányi László (Buga Jóska), Pécsi Ildikó (Csámpás Rozi), Molnár Piroska (Anya), Zách János (Suszter), Szilágyi István (Piócás ember), Gyulai Károly (Marhakereskedő)

Nehéz az élet a tanyavilágban. Regős Bendegúz, az égetni valóan rossz csemete sokat tudna róla mesélni. Gyerekkorában sokféle dolgot tartottak felőle: hogy csodagyerek, meg, hogy akasztották volna fel kétnapos korában. Most az anyja elszegődteti a bakterházba. A kisfiú szenved a pénzéhes lókupec, a lusta bakter, a fukar paraszt, de legfőképpen a Büdös Banya miatt.

Indul Bakterhaz 1979.
Indul a bakterház (1979)

 
   

Indul Bakterhaz 1979.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2010. július 27. Nézettség: 13,130


Videó lista megjegyzések

Nadori Imre
szerda, 2013. július 17. 01:33
Az "Indul a bakterhaz szinte "egesz eletem legkedvesebb regenye . A Foszereolo Olvaszto Imre csodalatosan formalta meg Bendeguz alakjat.
Szornyu volt olvasni, hogy Bendeguz aki annyira kozel allt a szivunkhoz nincs tobbe. Tragikus halala teljesen letort bennunket, mintha egy nagyon kedves rokont vagy baratot veszitettnk volna el. Kedves Bendeguz csak az hal meg akit elfelejtenek. Teged soha senki nem fog elfelejteni. Szivunkben orokke elsz. Nyugodj bekeben kedves Olvaszto Imre es kicsi Bendeguz
Kálmán Péter
szerda, 2013. július 17. 04:01
R.I.P. :(