Ha eljön Joe Black (Meet Joe Black)

Ha eljön Joe Black (Meet Joe Black)

1 videó - 1998
színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma, 173 perc
Két lányával él William Parrish, a dúsgazdag, New York-i üzletember. A hatvanötödik születésnapja alkalmából a nagyobbik lánya hatalmas partit szervez. Ám előtte Parrish rosszul lesz, megérinti a halál szele. Hamarosan megnyerő modorú, jó képű fiatalember állít be a házába. Joe Black a Halál megtestesülése. Magával akarja vinni az áldozatát, ám meglátja a férfi gyönyörű lányát, Susant. Ezt látva és kihasználva, Parrish alkut köt a Joe Blackkel: haladékot kap, míg az megízleli az emberi létet. Ám a Halál ideje is lejár, vissza kell térnie oda, ahová való.
szereplő(k):
Sir Anthony Hopkins (William Parrish)
Brad Pitt (Joe Black)
Claire Forlani (Susan Parrish)
Jake Weber (Drew)
Marcia Gay Harden (Allison)

Ha eljön Joe Black (Teljes film)

 
   

Ha eljön Joe Black (Teljes film)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2012. március 18. Nézettség: 2,639


Videó lista megjegyzések

Pintér Szanella
csütörtök, 2012. november 22. 19:22
NAGYON SZERETEM EZT A FILMET
Hegyi Gabriella
szombat, 2013. február 9. 16:21
Bennem is fantasztikus gondolatsorokat indit el, valahányszor látom, mert többszőr is megnéztem már...
Németh Péter
kedd, 2013. február 12. 09:45
Szerintem nagyon jó film, bár talán kicsit túl hosszú, főleg a vége felé. És nagyon sokrétű, nem csak halálról és szerelemről szól, hanem nagyon sok minden másról is. Sir Anthony persze remekel, de a többiek is. A gonosz Drew-t először nem tudtam honnét ismerem, aztán rájöttem, hogy ő a kedves férje a Médium-ban Allysonnak, Jake Weber. A filmnek nagyon a javára írnám, hogy telitalálat volt (az egyébként nekem nem kedvencem, de nem is rossz) Brad Pitt-et választani a Halál testének szerepére, ahogy egy kritikus írta, Brad Pitt ekkor volt "férfiúi vonzerejének tetőfokán", és nagyon kellemes meglepetés, ahogy a szokatlan testben tétovázó Halált játsza. A végén meg humor is van benne. Szerintem emlékezetes film, még ha kb. 30 percet lehetett volna rajta rövidíteni is. A lány is nagyon jól játszik, mikor megérzi ki is Joe Black, csak a tekintetének változásával jelzi. Szerintem látni kell ezt a filmet, és ahányszor látom, annyi réteget fedezek fel benne...azt hiszem, mindenki kicsit átgondolja az életét.
Tóth Balázs
szombat, 2013. július 27. 16:36
Ajánlom mindenkinek, tanulságos film.
Demeter Attila Sándor
péntek, 2016. január 15. 08:41
Kitűnő film. Anthony Hopkinstól - mint már annyiszor - most is brilliáns alakítást láthatunk. Ami pedig szerintem nagyon lényeges a filmben - többek között - az a néhány mondat, amit a helikopteres utazás alatt mond el lányának. Ebben minden bene van, amit egy apa kívánhat gyerekének, olyan tanács, amit érdemes megszívlelni. A film erőssége, hogy bemutatja, hogyan lehet méltósággal elviselni a sors visszafordíthatatlanságát.
Steiner Oszkárné
szombat, 2016. február 13. 19:21
Csodaszép film, köszönöm!