Tom és Jerry: Az óriás kaland /Tom and Jerry's Giant Adventure/

Tom és Jerry: Az óriás kaland /Tom and Jerry's Giant Adventure/

1 videó - 2013
amerikai családi animációs film, 57 perc

Az egymással örök harcban álló Tom és Jerry Mesekönyvfalván, a tündérmesék világát idéző vidámparkban él. A tulajdonos, Jack meg akarja menteni a parkot a kapzsi milliárdostól, ezért eladja a tehenét néhány szem varázsbabért. A babból égigérő paszuly nő, és amikor mindhárman fölkapaszkodnak rajta, varázslatos földön találják magukat. Hamarosan kiderül, hogy itt a gonosz óriás uralkodik. Vajon a különös triónak sikerül legyőznie az óriást, és az aranytojás tojó lúd segítségével megmenteni Mesekönyvfalvát?

Szereplők:
Paul Reubens (Screwy Squirrel (voice)), Thomas F. Wilson (Mr. Bigley / Ginormous (voice) (as Tom Wilson)), Joe Alaskey (King Droopy (voice)), Grey DeLisle (Mrs. Bradley / Red Fairy (voice)), John DiMaggio (Meathead (voice)), Garrison Keillor (Farmer O'Dell / Narrator (voice)), Phil LaMarr (Spike (voice)), Richard McGonagle (Barney Bear (voice)), Kath Soucie (Tuffy (voice)), Jacob Bertrand (Jack (voice))

Tom és Jerry - Az óriás kaland (2013)

 
   

Tom és Jerry - Az óriás kaland (2013)A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2018. május 4. Nézettség: 180

Tetszik