Maja, a méhecske - A mézcsata /Maya the Bee: The Honey Games/

Maja, a méhecske - A mézcsata /Maya the Bee: The Honey Games/

0 videó - 2018
német-ausztrál családi animációs film, 83 perc

A vidám és kalandvágyó méhecske, Maja nagyon szeretne részt venni az egész birodalom legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, de kissé túlzásba vitt lelkesedésével sikerül magára haragítania a méhbirodalom nagy hatalmú császárnőjét.
Az uralkodó szigorú feltételhez köti a játékokban való szereplését: ha Maja veszít, a kaptára nyári méztermését be kell szolgáltatnia. A bátor méhecskének el kell fogadnia a kihívást és a számára kijelölt csapattársakat is, akik között régi ismerősök is akadnak: Flip, a bölcs szöcske, a kissé ügyetlen, de jószívű hangyaikrek, valamint legjobb barátja, Vili. A küzdelem során Maja újabb barátokra és ellenfelekre tesz szert, miközben rájön arra is, hogy nem mindig az a legokosabb, ha a saját feje után repkedve akar győzelmet aratni. Hisz egységben az erő! Ezt pont egy hős méhecske ne tudná?

rendező:
Noel Cleary
Sergio Delfino

Szereplők:
Justine Clarke (Queen (voice)), David Collins (Arnie (voice)), Shane Dundas (Barney (voice)), Peter McAllum (Mantis (voice)), Richard Roxburgh (Flip (voice)), Jane Ubrien (Thekla (voice)), Marney McQueen (Empress (voice)), Benson Jack Anthony (Willi (voice)), Cam Ralph (Bedford (voice)), Tess Meyer (Sandra (voice)), Coco Jack Gillies (Maya (voice)), Linda Ngo (Violet (voice)), Sam Haft (Drago (voice)), Jordan Hare (Spinder (voice)), Stavroula Adameitis (Chelsea (voice))

Alexs Stadermann


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2018. szeptember 13. Nézettség: 258

Tetszik