A Grincs /The Grinch/ 2018.

A Grincs /The Grinch/ 2018.

1 videó - 2018
amerikai családi animációs film, komédia, 90 perc

Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mindenféle találmánnyal és szerkentyűvel, melyek a házigazda mindennapi kényelmét szolgálják, így a Grincs csak akkor látja szomszédait Kifalván, amikor kifogy az élelemből. Kifalva minden évben karácsonykor megzavarja hősünk magányát az évről évre egyre nagyobb, fényesebb és hangosabb ünnepléssel. Amikor a Kik bejelentik, hogy idén háromszor nagyobb lesz a karácsony, a Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a csendet és a békességet: el kell lopnia a karácsonyt. Úgy dönt tehát, hogy Mikulásnak adja ki magát, sőt, terveihez csapdába ejt egy nyafka rénszarvast is, hogy legyen, aki húzza a szánját. Eközben odalent Kifalván Cindy-Lou Ki, egy kislány, akiben túlcsordul a karácsonyi vidámság, a barátaival azt tervezi, hogy csapdába ejti a karácsonyi köreit rovó Mikulást, hogy megköszönhesse neki a sok segítséget, amit túlterhelt édesanyjának nyújt. Ahogy közeledik a karácsony, félő, hogy a jó szándékú terv ütközni fog a Grincs jóval ármányosabb ügyködésével....
Vajon Cindy-Lounak sikerül végre találkoznia a Mikulással? És vajon sikerül-e a Grincsnek egyszer s mindenkorra elnémítani a Kik karácsonyi jókedvét? Decemberben kiderül!

rendező:
Pete Candeland Yarrow Cheney

Szereplők:
Angela Lansbury (Mayor McGerkle (voice)), Lori Alan (Additional Voices (voice)), Carlos Alazraqui (Additional Voices (voice)), Michael Beattie (Store Clerk (voice)), Rashida Jones (Donna Who (voice)), John Kassir (Additional Voices (voice)), Kenan Thompson (Mr. Bricklebaum (voice)), Tristan O'Hare (Groopert (voice)), Benedict Cumberbatch (The Grinch (voice)), Pharrell Williams (Narrator (voice)), Carter Hastings (Additional Voices (voice)), Sam Lavagnino (Ozzy (voice)), Scarlett Estevez (Izzy (voice)), Ramone Hamilton (Axl (voice)), Cameron Seely (Cindy-Lou Who (voice))

A GRINCS (2018).mp4

 
   

A GRINCS (2018).mp4



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2018. december 9. Nézettség: 1,243