A királynő kutyája /The Queen's Corgi/

A királynő kutyája /The Queen's Corgi/

1 videó - 2019
belga animációs film, 92 perc

A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni.
Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére áll. A királyi négylábúnak meg kell tanulnia, hogyan váljon nemes lelkű ebbé, miközben igaz barátokra lel és a nagy szerelem is rátalál.

Talán még soha nem volt olyan uralkodó a történelemben, aki annyira rajongott volna a corgikért, mint II. Erzsébet. A brit királynő számos alkalommal jelent meg hűséges ebei társaságában, és bár a való életben a 14. generáció utolsó corgija, Willow tavaly elpusztult, II. Erzsébet corgik iránti szeretetéhez és odaadásához nem férhet kétség. A Lionsgate filmstúdió alkotóit megihlette a brit királynő corgi-szeretete, így ebben a tüneményes családi animációs filmben beleshetünk egy királyi kis kedvenc zűrös életébe.

rendező:
Ben Stassen
szinkronhang:
Jakab Máté Pásztor Erzsi Andrádi Zsanett Borbiczky Ferenc Fesztbaum Béla Háda János Szabó Máté F. Nagy Erika Ujlaki Dénes

Szereplők
A Királynő (hang)
Julie Walters
Rex (hang)
Jack Whitehall
Wanda (hang)
Sheridan Smith
Tyson (hang)
Ray Winstone
Charlie (hang)
Matt Lucas
Duke Of Edinburgh (hang)
Tom Courtenay
Patmore (hang)
Nina Wadia
Mitzy (hang)
Sarah Hadland
Chief (hang)
Colin McFarlane

A királynő kutyája /The Queen's Corgi/ -Mozis hang-

 
   

A királynő kutyája /The Queen's Corgi/ -Mozis hang-A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2019. május 25. Nézettség: 1,014

Tetszik