Manu a legsirályabb fecske /Manou the Swift/

Manu a legsirályabb fecske /Manou the Swift/

1 videó - 2019
Német animációs film, 88 perc

Manu, a kis fecske világéletében azt gondolta magáról, hogy Ő is sirály, csakúgy, mint szülei. Igyekszik úgy halászni és repülni, ahogy Ők, ám nem olyan tehetséges, mint azok a madarak, akik felnevelték. Egy este a ravasz és gonosz patkányok elcsennek egy tojást, melyre Manunak kellett volna vigyázni, társai száműzik a fészekből. Miután elhagyja otthonát, új barátokra lel a mókás gyöngytyúk, Parzival valamint két kis duci fecske személyében. Amikor a sirályok vonulását egy hatalmas vihar fenyegeti, Manu és társai összeszedik minden bátorságukat, hogy megmentsék a kis fecske családját.

directors:
Christian Haas, Andrea Block
Szereplők:
Willem Dafoe (Yves (voice)), Kate Winslet (Blanche (voice)), Josh Keaton (Manou (voice)), Arif S. Kinchen (Poncho (voice)), Julie Nathanson (Francoise (voice)), Rob Paulsen (Sandpiper (voice)), David Shaughnessy (Parcival (voice)), Cassandra Steen (Kalifa (voice)), Dominik Kuhn (Parcival (german) (voice)), Friedrich Mücke (Manou (german) (voice))

Manu a legsirályabb fecske /Manou the Swift/

 
   

Manu a legsirályabb fecske /Manou the Swift/A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2019. május 31. Nézettség: 975

Tetszik