A kiscsacsi kalandjai - Mirr-Murr, a kandúr

A kiscsacsi kalandjai - Mirr-Murr, a kandúr

1 videó - 1969
A Mirr-Murr, a kandúr egy magyar bábanimációs filmsorozat. A sorozat főszereplői Kiscsacsi, Mirr-Murr és Oriza Triznyák.
Csukás István mesehősei, Mirr-Murr és Oriza Triznyák, a két kíváncsi kóbor macska követnek kalandos útjain. Először is azzal kezdődik, hogy a Kiscsacsi(akit a könyvből eredt történet szerint Samu a neve) megismerkedik a szekrénnyel, az ággyal, a székkel, a csillárral és persze Mirr-Murral. Együtt léghajóznak, tengeri csatát játszanak, olvasnak könyvet, vagy éppen barátságot kötnek Paprikajancsival, Bóbicével és Csinnnadrattával az ólomkatonával, akikkel felfedezik a baromfiudvart. Mirr-murr véletlenül elhagyta a többieket és Slukk Ödön kabátzsebébe kerül. Sikerült kijutni, majd barátkozik Oriza Triznyákkal. A két kóbor macska kiállnak próbákat, segítenek Ploma Pálnak vagy bekerülnek Pinytőke Cirkusz Világszám nevű társulatán. A további történetek a sorozatból és könyvekből derülnek ki.

A Legkisebb ugrifüles - 01 - Ugrifüles ugrócsoport.flv

 
   

A Legkisebb ugrifüles - 01 - Ugrifüles ugrócsoport.flvA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez indavideo.hu videó.
Segítség a indavideo.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2010. szeptember 18. Nézettség: 2,075

Tetszik