Előre (Onward) 2020.

Előre (Onward) 2020.

2 videó - 2020
amerikai animációs vígjáték, kalandfilm, 114 perc

A történet egy modern világban játszódik, annyi különbséggel, hogy a bolygót jelen esetben mesebeli lények lakják, kiknek életének szerves részét képezte a varázslat. A technikai vívmányok hatására a mágia háttérbe szorult, s mára csak kevesen képesek elsajátítani. A 16 esztendős elfben, Ian Lightfootban megvan a tehetség, bátyjával ellentétben őt mégsem érdekli a dolog. Születésnapján mégis minden varázsütésre megváltozik. Lehetőségük nyílik arra, hogy mágia segítségével egy napra visszahozzák az életbe halott apjukat. A varázslat csak félig sikerül, így küldetésre indulnak, hogy megtaláljanak egy ritka követ, ami beteljesítheti a vágyukat.

Rendező:
Dan Scanlon
Írók:
Dan Scanlon, Jason Headley
Szereplők:
Julia Louis-Dreyfus (Laurel Lightfoot (voice)), John Ratzenberger (Construction Worker Felix (voice)), Tracey Ullman (Grecklin (voice)), Chris Pratt (Barley Lightfoot (voice)), Mel Rodriguez (Officer Colt Bronco (voice)), Octavia Spencer (Manticore (voice)), Lena Waithe (Officer Spector (voice)), Tom Holland (Ian Lightfoot (voice)), Ali Wong (Officer Gore (voice))

Előre (Onward) 2020. CAM.
Előre (Onward) 2020. DVD.-Mozis hang-

 
   

Előre (Onward) 2020. CAM.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2020. március 6. Nézettség: 146

Tetszik