Óriásláb - Családi bevetés (Bigfoot Family) 2020.

Óriásláb - Családi bevetés (Bigfoot Family) 2020.

1 videó - 2020
belga-francia számítógépes animációs filmvígjáték, az Óriásláb fia folytatása 89 perc


Vannak családok, amelyek egy kicsit vadak…
A legendás Óriásláb népszerűsége töretlen, mióta kamasz fia segítségével megmenekült a gonosz tudósok kezei közül. A szőrős, bozontos, csupaszív óriás elszánt környezetvédő aktivistaként éli boldogan életét családjával, és állati jófej barátaival. Ám amikor egy nap tudomására jut, hogy az egyik gyönyörű természetvédelmi terület veszélyben van, nyakába veszi a vadont, és mentőakcióra indul.
Azonban az erdők őrzője, az állatok hatalmasra nőtt védelmezője titokzatos körülmények között eltűnik. Így ismét Óriásláb szuperképességekkel rendelkező fián, Adamen a sor, hogy apukája segítségére siessen. A kalandvágyó kissráchoz ezúttal anyukája, és a vad família állati jóbarátai is csatlakoznak, hogy egy hihetetlenül veszélyes és izgalmakkal teli bevetésen mentsék meg a bajba jutott Óriáslábot, és az alaszkai rezervátum kedves lakóit.

A nagysikerű Óriásláb fia után itt a folytatás! Az nWave Pictures egy még kalandosabb, még látványosabb családi animációs filmmel hozza vissza kedvenc karaktereinket a mozivászonra. Kicsik és nagyok együtt drukkolhatnak a szupercsaládnak, akik mókás és izgalmas pillanatokkal teli bevetésre indulnak, hogy megmentsék a természet védtelen lakóit a fenyegető veszélytől.
Az Óriásláb – Családi bevetés felejthetetlen szórakozást ígér az egész családnak.

rendező:
Jeremy Degruson Ben Stassen

szereplők:
Frederic Souterelle
Wilbur hangja
Sébastien Desjours
Trapper hangja

Óriásláb - Családi bevetés - 2020

 
   

Óriásláb - Családi bevetés - 2020



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2022. február 2. Nézettség: 201

Tetszik