SpongyaBob Kockanadrág

SpongyaBob Kockanadrág

8 videó - 1999
SpongyaBob Kockanadrág egy Emmy-díjas amerikai rajzfilmsorozat, a Nickelodeon tévécsatorna egyik legnépszerűbb műsora. Készítője Stephen Hillenburg, aki korábban tengerbiológus volt. A rajzfilmet a United Plankton Pictures Inc. készíti. A sorozat a Csendes-óceán egyik lagúnájában, Bikini-fenéken játszódik. Első részét 1999. május 1-jén vetítették a Nickelodeon Kid's Choice Award után. Július 17-én kezdték el a sorozat folyamatos vetítését a "Buborékfújás/Az elszakadt nadrág" epizódokkal.

Spongyabob Kockanadrág egy tengeri szivacs, aki egy ananászban lakik a tenger mélyén. Két szomszédja van: Tintás Tunyacsáp, a tintahal, aki egy moai-fejben lakik, és a tengeri csillag, Patrik (háza egy szikla alatt található). Spongyabob és Patrik jó barátok, egyszerű, már-már gyerekes viselkedésükkel néha az őrületbe kergetik Tunyacsápot.
A főhősök mindannyian Bikini-fenéken laknak. Ez egy tenger alatti város, amelyet egy klasszikus város mintájára hoztak létre. Valahol a Csendes-óceán mélyén fekszik, konkrét helyét azonban nem lehet megállapítani. Itt él Spongyabob háziállatával, Csigusszal, aki egy tengeri csiga, de a sorozatban inkább úgy viselkedik, mint egy macska. Rajta kívül kutyaszerű férgek, méhekre hasonlító medúzák, és madarakra hasonlító kagylók is élnek itt.
Spongyabob munkahelye a Rozsdás Rákolló nevű étterem, ahol Tunyacsáp is dolgozik pénztárosként. A hely tulajdonosa Eugene Herbert Krabs (Rák úr/Rák H. Jenő). Legnagyobb riválisa Plankton, aki pont a Rozsdás Rákollóval szemben nyitotta meg Veszélyes Vödör nevű éttermét, és mióta él, azon mesterkedik, hogy ellopja Rák úr specialitásának, a herkentyűburgernek a receptjét.
Spongyabob életében nagy szerepet játszik még Szandi Csovi, aki egy mókus. Texasból érkezett, és különleges búvárruha segítségével él a tenger mélyén. Meg kell még említeni Puff asszonyt, aki egy csónakvezető tanfolyamot tart. Spongyabob az elméleti órákon kiválóan teljesít, a gyakorlatban azonban rendszeresen elbukik.

spongyabob, rajzfilm
spongyabob, rajzfilm
spongyabob, rajzfilm
spongyabob, rajzfilm
spongyabob, rajzfilm
spongyabob, rajzfilm
spongyabob, rajzfilm
spongyabob, rajzfilm

 
   

spongyabob, rajzfilm



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2012. március 14. Nézettség: 9,120