Kalo Jenő

Kalo Jenő

9 videó
"Budapesten születtem 1952-ben.
Korán találkoztam a misztikumok világával, mert anyámat is érdekelte ez a téma. Volt egy asztrológus barátnője akivel időnként összejöttek. Engem kiküldtek a szobából s ez még inkább felkeltette az érdeklődésemet. 14 éves voltam, amikor megtanultam kártyát vetni; ezután következett a tenyérelemzés egy gimnazista osztálytársam jóvoltából, és rövidesen az asztrológia.
1974-ben végeztem a Buddhista Missziónál, de már egy évvel előbb elkezdtem oktatni. Első pillanattól fogva tudtam: asztrológusként kívánom élni az életem.
A 70-es években ez eléggé képtelenségnek tűnt. Egy ideig próbáltam a szüleimnek eleget tenni és egy elfogadott szakmát választani, de nem sikerült. Előfordult, hogy a cég tönkrement ahol elhelyezkedtem (nem miattam). Jöttek a jelek, míg végül elindultam a saját utamon.
Hivatalosan 1978-tól tevékenykedem asztrológusként. Majd Szőnyi Magdával találkoztam aki a tanítványom lett és felhívta a figyelmem arra, hogy a Juhász-klinikán - magunk között csak így hívtuk - indul egy Jungiánus munkacsoport oda csatlakoztam és innentől elkötelezett híve lettem a pszichológiának is. Csodálatos emberekkel találkoztam egyrészt itt, másrészt a buddhizmus kapcsán. Így merészelem barátomnak mondani, de inkább mesteremnek Dr. Koronkai Bertalant, Dr. Daubner Bélát, Dr. Schnell Endrét és hosszú névsor következne, amit részletesen leírtam a Gyógyulás Szelencéje című könyvsorozat köszönetnyilvánítás címszó alatt. Még a 70-es években ismerkedtem meg Janák Lajossal, Mireisz Lászlóval és Müller Péterrel is akikkel azóta is tartom a kapcsolatot. Mindegyikük mély hatást gyakorolt rám. Azok is, akiket nem soroltam itt fel, hiszen minden ember tükrünk valamilyen módon.

Egy-két adat távirati stílusban:

1969 megismerem a feleségemet. 1971 összeházasodunk. Megszületnek a gyermekeink: Ámor 1972, Márk 1982, Alexandra 1988 /meghalt 10 nappal a születése után/, Botond 1989, Noel 1993.

1990-1994-ig Fővárosi Képviselőtestület E.ü. Bizottsági tagja voltam, ahol egy természetgyógyász kórház létrehozásával bíztak meg. Ez a mai napig működik a XIX. kerületben.

1995-ben NLP Mester lettem. Nem tekintem magam sem mesternek, sem bölcsnek! Ezek csak nevek. A lényeg belül van.

1989-ben az Elixír újság alapítója voltam, 1997-től könyveket írok."

A Magyar Asztrológusok Szövetségének elnöke.

Eddig megjelent kötetei:

Asztrológiai útravaló
Gyógyulás szelencéje I-IV

A Betegség, mint alibi.mpg
A Betegség, mint tanítás.mpg
A Szabadságról
Adventi Misztérium
Elemtan A Föld, a Levegő, és a Víz kapcsolatai.mpg
Elemtan A Tűz és Kapcsolatai.mpg
Elemtan Föld és Víz.mpg
Elemtan Tűz és Levegő.mpg
Kalo Jenő

 
   

A Betegség, mint alibi.mpg



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2012. június 13. Nézettség: 1,624

Tetszik