Bakanek György Dr.

Bakanek György Dr.

5 videó
Dr. Bakanek György a Sportegészségügyi Szakmai Kollégium tagja, a MOB Orvosi Bizottságának meghívott tagja, életmód-szaktanácsadó orvos. Sportolók, sportvezetők, magánemberek fordulnak hozzá. Dr. Bakanek György nem renegát, hanem hídverő a természetgyógyászat és az evidenciákon alapuló orvostudomány között. Ma már tudja, hogy egyetlen sejt is önálló döntésképességgel rendelkezik, így ki akadályozza meg az embert, hogy gondolataival dönthessen egészség és betegség között?
Az általa idézett egyik kedvenc aforizma az interneten szállóige: „Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi.” Ahhoz, hogy egészségesen éljünk, segítségre, tanácsra, tájékoztatásra, információra van szükségünk ebben a nagyon bonyolulttá vált – és alapvetően a pénzre épülő – világban.
Miután Moszkvában megkezdett tanulmányait Bakanek doktor a SOTE-n fejezte be, szakvizsgázott szülészet-nőgyógyászatból, sportorvostanból, társadalom orvostanból és egészségügyi szervezésből. Az összes lehetséges továbbképzés (például nőgyógyászati onkológia, urológia, szexológia, sürgősségi medicina) elvégzése után elsősorban sportorvosként és sport nőgyógyászként tevékenykedett, kiemelten koncentrálva a sportolók felkészítésére és a legális teljesítménynövelésre.
Dr. Bakanek György tevékenységének fókuszában a női egyensúly program szakértői felügyelete áll. A doktor úr 35 éves nőgyógyászati és sportorvosi tapasztalatai birtokában elsősorban olyan kérdésekre próbál választ adni, amelyek segítségével a hölgyek minden életkorban harmonikus, kiegyensúlyozott életet élhetnek. Ilyen lehet többek közt a havi ciklus és a testmozgás kapcsolata, a súlyoptimalizálás szakszerű megvalósítása, a hormonális egyensúly beállítása, a vérzészavarok életmód-változtatással történő kezelése, a várandósság alatti testmozgás, vagy a klimax és a csontritkulás tüneteinek csökkentése. Bakanek doktor mindemellett azon férfi páciensek jelentkezését is várja, akik legálisan szeretnék növelni a fizikai és szellemi teljesítményüket.

Mit nem tanítanak az iskolában? -- Dr.Bakanek György
VNTV - Dr. Bakanek György, Jakab István
VNTV - Mit nem tanítanak az iskolában? -- Dr. Bakanek György, Jakab István
VNTV - Vedd a kezedbe - II. rész - Dr. Bakanek György
VNTV - Vedd a kezedbe - első rész - Dr. Bakanek György

 
   

Mit nem tanítanak az iskolában? -- Dr.Bakanek György



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2013. február 11. Nézettség: 2,546

Tetszik