Disney Magic English

Disney Magic English

0 videó - 2010
Egy világszínvonalú angol nyelvtanító csomag 55 DVD-vel. A nyelvoktató programot a 6-10 éves korú gyermekek igazán hatékonyan használhatják, és lelkesen csöppennek majd bele az angol nyelv világába közismert Disney-figurák társaságában.
Csodálatos, ahogy egy gyermek elkezd beszélni, akár anyanyelvén, akár egy idegen nyelven, anélkül, hogy görcsösen szavakat magolna, vagy nyelvtani feladatokat végezne! Ez az a bűvös kor, amikor a gyermekek mindenre nyitottak, és úgy habzsolják az új információkat, mint kedvenc ételüket!
A Disney Magic English nyelvtanító programmal a gyerekek különösebb erőfeszítés nélkül tanulhatnak, a kedvenc Disney-figuráikkal játszhatnak és megtanulnak közismert angol dalokat. Az 55 db DVD segítségével, melyeket interaktív játékok és dalok egészítenek ki, mindenki a saját tempójában ismerkedhet az angol nyelvvel. A gyerekek biztosan örömmel és lelkesen fogadják majd ezt a csomagot, és a DVD-lejátszó vagy a számítógép segítségével hasznosan, nyelvtanulással tölthetik szabadidejük egy részét.”


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2016. március 6. Nézettség: 566

Tetszik