A vámpír (Bameul geotneun seonbi)

A vámpír (Bameul geotneun seonbi)

0 videó - 2015
Színes, feliratos, ázsiai történelmi sorozat 20 részes

Csoszun évszázadainak fiktív éveiben járunk. Történetünk főhőse, Kim Seongyeol (Lee Junki) a királyi udvar tanácsosa és a trónörökös, Jeonghyeon herceg (Lee Hyeonwu) hűséges jó barátja. Egy nap azonban rá kell jönnie, hogy országukat és királyukat egy Gwi (Lee Suhyeok) névre hallgató titokzatos, vérszívó idegen irányítja. A két fiatalember összefog, hogy megszabaduljon a rettenetes ellenségtől, ám nem járnak sikerrel. Seongyeol csak jegyese, Lee Myeonghi (Kim Soeun) önfeláldozó szeretetének köszönhetően menekül meg a haláltól.
A férfi vámpírrá válik, és a nő elvesztése után közel 100 évre remeteségbe vonul. Magányosan könyveket tanulmányoz, és azon igyekszik, hogy a királyság, ahol él, jobb hely legyen. A látszat kedvéért örökbe fogad egy Suhyang (Jang Hijin) nevű lánykát, akiből felcseperedvén a legpompásabb giszeng válik. A nő gyöngéd érzéseket táplál megmentője iránt, de amikor azok nem találnak viszonzásra, elbizonytalanodik hűségét illetően.
Seongyeol továbbra is a tudományért és olvasásért él. Így ismerkedik meg a könyvárus Jo Yangseonnal (Lee Yubi), aki titokban fiúruhákba bújt nemes kisasszony, akinek családja kegyvesztett lett (szüleit és fivéreit kivégezték). A lány így próbál meg elég pénzt összeszedni ahhoz, hogy elhagyhassa a királyságot, és Csingbe szökhessen, hátrahagyva családjának tragédiáját. Seongyeol azonban rögtön megérzi az álruhás lányt, nem utolsó sorban vérének mámorító illata miatt, és hamar vonzódni kezd iránta.
Felkavarja azonban az eseményeket, amikor a kicsapongó életmódot folytató író Yun herceg (Shim Changmin), a trón várományosa bejelenti eljegyzését a szépséges nemes hölggyel, Choi Hyeryeonggal (Kim Soeun), aki külsőre szakasztott mása Seungyeol 120 éve halott kedvesének, Myeonghinak. A fővárosban emellett rendre rejtélyes gyilkosságok és halálesetek történnek. Seongyeol és segítői úgy döntenek hát, hogy felveszik a harcot a félhomályban tevékenykedő ellenséggel.

Rendezte: Lee Sung Joon

Szereplők:
Joon-Gi Lee , Tae-Hwan Choi , Hie-jin Jang


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2017. augusztus 5. Nézettség: 307