Ja Myung Go hercegnő (Princess Ja Myung Go)

Ja Myung Go hercegnő (Princess Ja Myung Go)

0 videó - 2009
Színes, feliratos, dél-kóreai dráma sorozat

Menjünk vissza 2000 évet a történelemben. Nakrangban Liu Xian zsarnokságától szenvednek az emberek. A két barát, Choi Lee és Wang Goeng tábornokok elhatározzák, hogy felszabadítják Nakrangot. Mielőtt még ez megtörténne Liu Xiannak azt jósolják, hogy Choi Lee két most születő lánya fogja romba dönteni Nakrangot. Meg is születik aznap éjjel Mo Hasotól az első feleségtől Ja Myung és Wang Jasiltól a második feleségtől Lahee. A ravasz Wang Jasil ráveszi a jóst, hogy Laheet mondja ártatlannak, így csak Ja Myungra vár halál, akit egy szolgáló fiával, Ilpummal csónakba tesznek egy folyón, miután leszúrták. A két gyerek túléli a vihart és a megpróbáltatásokat, majd egy cirkuszi társulatot vezető házaspár Cha Cha Sung és Michu talál rájuk. Pukunak és Hangkainak nevezik el a két gyereket, akiket felnevelnek. Choi Lee és Wang Goeng felszabadítják Nakrangot, ám felmerül a kérdés: ki legyen a király?
Goguryeoban eközben az ifjú Hodong herceg, aki buyeoi anyja halála után magányos gyerekkort él meg, retteg mostohaanyjától, Song Maesolsutól, akinek életcélja trónörököst szülni Daemushin királynak, miközben a férfi Hodong érdekélben elutasítja ezt.
Hodong hercegnek politikai érdeke elcsábítani és feleségül venni Laheet, de a szíve ahhoz a kilétét még nem ismerő szegény lányhoz húzza, akit Pukunak hívnak...

Rendező: Lee Myung Woo

Szereplők:
Jung Kyung Ho
Park Min Young
Jung Ryeo Won
Jin Ji Hee


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2018. február 4. Nézettség: 669

Tetszik