Castle Rock

Castle Rock

0 videó - 2018
amerikai fantasy horrorsorozat

A Castle Rockban – amely az elismert bestseller-szerző, Stephen King hátborzongató világába kalauzolja a nézőket – találkozik az író legnépszerűbb műveire jellemző mitológiai lépték és az intim, karakterközpontú történetmesélés, és mindebből a sötétség és fény epikus sagája bontakozik ki a maine-i erdőség néhány négyzetkilométerén.
A Maine állambeli fiktív város, Castle Rock számos alkalommal kapott már hangsúlyos szerepet King írásaiban: a Cujo, a Halálos árnyék, az AZ, a Hasznos holmik, A test című kisregény, továbbá számos olyan novella, mint például A remény rabjai vagy Castle Rockban játszódnak, vagy tartalmaznak utalásokat a városra. A Castle Rock egy eredeti suspense-thriller – az első olyan alkotás, amely újragondolja a King-kánon jellegzetes, visszatérő témáit és világait, miközben kapcsolódik is az író legikonikusabb és legkedveltebb történeteihez.
A Castle Rock egy lélektani horrorsorozat, amely Stephen King univerzumában játszódik, és J.J. Abrams Bad Robot Productions nevű cége gyártásában készült a Warner Bros. Televisionnel együttműködésben. A sorozat főszerepeiben André Holland (A sebész, Holdfény, Selma, A 42-es), Melanie Lynskey (Együttlét, Egek ura) és Bill Skarsgård (AZ, Atomszőke) láthatók, a további főszerepeket Jane Levy (Kertvárosba száműzve, Shameless – Szégyentelenek) és Sissy Spacek (Carrie, A szénbányász lánya) játssza, mellettük Scott Glenn (A hátrahagyottak) bukkan fel különleges vendégszereplőként.

rendező:
Daniel Attias Michael Uppendahl

Szereplők
Molly Strand
Melanie Lynskey
Alan Pangborn
Scott Glenn
Henry Deaver
Andre Holland
Jackie
Jane Levy
Dale Lacy
Terry O'Quinn
Bill Skarsgard
Ruth Deaver
Sissy Spacek


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2018. augusztus 28. Nézettség: 224

Tetszik