Egy rém rendes család Budapesten

Egy rém rendes család Budapesten

15 videó - 2006
színes, magyar vígjátéksorozat
A Bándi család egy tipikus magyar család karikatúrája. Papa (Bándi Sanyi), mama (Bándi Juci) és két gyerek (Bándi Dia, Bándi Misi), mint a klasszikus családmodellben, csak éppen ellentmondanak minden hagyományos családi értéknek. Ők az örök vesztes mintapéldányai, de mégsem sajnáljuk őket, mert soha egyetlen jó szavuk sincsen semmiről és senkiről, de főleg egymásról. A világ legönzőbb emberei, és ezt teljes mellszélességgel vállalják is. Senkit és semmit nem tisztelnek, a legnagyobb természetességgel teregetik ki bárki előtt a családi titkokat és ezek a titkok általában a csóróságukról, vagy a szexuális életükről szólnak. A Bándi családról talán csak egy pozitívum mondható el: összetartóak.

Egy kicsi lepattant családi házban élnek, Budapest külvárosában. Van egy kutyájuk, akinek az aktivitása egy koszos subaszőnyegével vetekszik. A ház mindössze egy amerikai konyhás nappaliból, egy hálószobából, és a tetőtérben berendezett közös gyerekszobából áll.

Sanyi és Juci a gimi vége óta házasok, mindketten úgy érzik, azóta romlott el az életük. Sanyi azt gondolja Juciról, hogy lusta, önző és élősködő, Juci azt gondolja Sanyiról, hogy egy bunkó, vesztes, macsó, és mindkettőnek igaza van. Két gyerekük a tizenöt éves laza erkölcsű Dia, és tizenkét éves kissé koraérett Misi, ugyanabba a környékbeli tizenkét osztályos gimnáziumba jár, ahová annak idején a szüleik.

Bándiék ócska kis házának szomszédságában egy csinos kis villa áll, amit nemrég vásárolt meg Vastagh Edit és Robi egy Bándiékkal egykorú, jólszituált házaspár, akik a bankszakmában dolgoznak. Ők pontosan Bándiék ellentétei, akik az előre megtervezett, tökéletes életüket élik. Émelyítően imádják egymást, és minden tökéletesen rendben van körülöttük, amíg nem találkoznak Bándiékkal, akiknek a stílusa, és életfelfogása bár elborzasztja őket, mégsem tudják kivonni magukat a hatásuk alól.
rendező: Kubinszky Péter, Pajer Róbert
forgatókönyvíró: Divinyi Réka, Györei Zsolt, Orosz Dénes, Pataki Balázs, Salinger Richárd
operatőr: Petróczy András
vágó: Petrikó István, Iván Róbert

szereplő(k):
Szervét Tibor (Bándi Sanyi)
Bertalan Ágnes (Bándi Juci)
Bacsa Ildikó (Vastagh Edit)
Sárközy József (Vastagh Robi)
Marsi Laura (Bándi Dia)
Jurics Adrián (Bándi Misi)

Egy Rém Rendes Család Budapesten 1x1
Egy rém rendes család Budapesten S01.E02
Egy rém rendes család Budapesten S01.E02
Egy rém rendes család Budapesten S01.E04
Egy rém rendes család Budapesten S01.E05
Egy rém rendes család Budapesten S01.E06
Egy rém rendes család Budapesten S01.E07
Egy rém rendes család Budapesten S01.E08
Egy rém rendes család Budapesten S01.E09
Egy rém rendes család Budapesten S01.E10
Egy rém rendes család Budapesten S01.E11
Egy rém rendes család Budapesten S01.E12
Egy rém rendes család Budapesten S01.E13
Egy rém rendes család Budapesten S01.E14
Egy rém rendes család Budapesten S01.E15

 
   

Egy Rém Rendes Család Budapesten 1x1A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez dailymotion.com videó.
Segítség a dailymotion.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2012. március 23. Nézettség: 1,476