Kristóf Katalin

Kristóf Katalin

5 videó
Erdélyi származású magyar énekesnő
szül. 1975. március 29.
1997 augusztus 31-én lépett fel első alkalommal a TCP együttes táncosaként Erdélyben, Csíkszeredában, egy termékbemutatón. Az együttes alapítója, Szászem akkoriban éppen énekesnőt keresett és készített egy próbafelvételt Katalinnal - azóta együtt dolgoznak a mai napig.

Több együttes énekesnőjeként vált ismertté. 1997-től napjainkig énekel a TCP (régebben The Cool Project) dance-zenei együttes alaptagjaként. Szólókarriert indított 2001-ben. Másik társával, Milannal "piaci nyomásra" Neoton-slágereket is énekel 2002 óta. Sokoldalúságát megmutatandó, aktív részt vállalt 2003-tól a Capriccio nevű együttesben, amely hip-hop, reggae, soul és r'n'b dalokat is játszik. Vokalistaként hallható Klemy és más előadók albumain.

2011-ben Milannal új projektet hoztak létre, mellyel a gyimesi népzenét kívánják minél szélesebb körben megismertetni. Időközben felfedezik, hogy a gyimesi zene a nagyközönség számára nehezen érthető, ezért képbe kerülnek a könnyedebb magyar népdalok is. Az élő hegedűjátékkal fűszerezett modern hangzású dalok 2012 áprilisában kerülnek CD-re, a lemez Magyarországon lát napvilágot. Ez lesz Katalin tizedik, jubileumi nagylemeze. A produkciót felkarolta a magyarországi műholdas Nóta TV is

Kristóf Katalin és Milan - Akkor szép az erdő, mikor zöld
Kristóf Katalin és Milan - Csillagok, csillagok (Official Video HD)
Kristóf Katalin és Milan - Hogyha nékem sok pénzem lesz (Official video FullHD)
Kristóf Katalin és Milán - Rózsa, rózsa (Zenés Barátságok TV műsor)
Kristóf Katalin feat. László I Attila(Teacher A ) - A tél vitt el

 
   

Kristóf Katalin és Milan - Akkor szép az erdő, mikor zöld



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2013. február 16. Nézettség: 940

Tetszik