Rácz Kati

Rácz Kati

4 videó
Magyar többszörös fesztivál- és Líra-díjas- énekesnő aki születet:Budapest 1960 ,
november 10-én.
Pályafutása.1978-napjainkig,
Műaj: jazz,pop,táncdal.

A matek – angol szakos gimnázium mellett, 6-18 éves koráig, klasszikus zongorát is tanul. 18 évesen, az érettségivel egy időben, „B” kategóriás vizsga jazz zongorából, „A” kategóriás, és ORI vizsga jazz énekből.

18 – 21 éves koráig, Budapest divatos, elegáns bárjaiban, mint zongorista dolgozik. 21 éves korától a revü színházak elismert szólistája, dívája.

8 évig, a Moulen Rouge Revü énekes sztárja…Fellép a város minden jegyzett szórakozó helyén elfoglalt, és méltán népszerű művésznő.A 90 – e években önálló vállalkozásba kezd, ismét zenekart, majd zenekarokat alapít.Sokoldalúságára jellemző, hogy a jazz mellett, pop, és más műfajokban, pl., a 20 - 50-es évek szerzőitől slágereket énekel. Rendszeresen ezen dalokról a Magyar Rádió felvételeket is készít. Azon kevés művészek egyike, aki a mai napig kizárólag élőben énekel.Kapcsolata a közönséggel töretlen.Zenekaraival rendszeres résztvevője az ország különböző fesztiváljainak, jótékonysági eseményeinek.A Terézvárosi Jazz Esték egyik alapító zenekara a Rácz Kati és a Flushvalamint a Budapest Ragtime Band. Nagykanizsán, Százhalombattán, Miskolcon, Debrecenben, Budapesten a Zsidó , Baján, és az ország számos jazz fesztiváljának vendége a Flush, a Jazz Kvartettet, avagy a Jazz Triójával.Európa számos nagyvárosában szóló koncertezik, valamint számos meghívás a tengerentúlra is.Utolsó tengerentúli vendégszereplése Kanadában, Torontóban telt házas előadás után, szűnni nem akaró tapsvihar mellett.Szenvedélyes állatvédő, minden ilyen jellegű eseményre ahová hívják, segítséget nyújt.

Moulin Rouge Budapest 1989. Bye bye - Rácz Kati Munkácsy Sándor
Rácz Kati - Samba
Rácz Kati - Szárnyalunk
Rácz Kati: Zene a mindenem

 
   

Moulin Rouge Budapest 1989. Bye bye - Rácz Kati Munkácsy Sándor



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2013. február 20. Nézettség: 989

Tetszik 1 Keller Bence kedveli
Keller Bence