Mujahid Zoltán

Mujahid Zoltán

9 videó
Karacsi, Pakisztán, 1979. augusztus 8.) énekes, énektanár, a Megasztár 1 döntőse.

Pakisztánban született, édesapja Iqbal Mujahid pakisztáni, édesanyja Somogyi Klára. Testvérei: Tamás (Altamash), Attila és Aneela.

Zoltán már ötéves korában indiai zenét tanult szülővárosában, pár évvel később már eredményes helyezéseket ért el az ottani tehetségkutató versenyeken. Tizenegy éves volt mikor édesanyjával, két öccsével és húgával Budapestre költöztek, itt tanult meg magyarul is.

Általános iskolai tanulmányaival párhuzamosan a Weiner Leó Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskolában komolyzenei zongorát tanult. 1995-től az iskolájában létrehozott Petőfi Musical Stúdió egyik alapító tagjaként főszerepet játszott először a Mária evangéliumában, majd a Padlás, a Dzsungel könyve és a Dr. Hertz c. darabokban. A dzsesszénekkel tizenhét évesen kezdett komolyabban foglalkozni, Kósa Zsuzsa tanárnőnél. 2000-ben érettségizett a Petőfi Sándor Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskolában, majd felvették a Dr. Lauschmann Gyula Zeneművészeti Jazz Konzervatóriumba, ahol 2003-ban fejezte be tanulmányait. Ezután sikeres felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-tanszakára, ahol 2008-ban diplomázott.

2003-ban a Megasztár első szériájában tűnt fel, a döntőig jutott. Jelenleg éneket tanít egy zeneiskolában és mellette új nagylemezén is dolgozik.

Megasztár: Mujahid Zoltan - Madarka
Mujahid Zoli - Mondd, mennyit ér
Mujahid Zoltan - Elso Ho
Mujahid Zoltán - Mondd, mennyit ér? (saját dal)
Mujahid Zoltán - Vallomás
Mujahid Zoltán: Beside You - (A Dal 2015 első középdöntő)
Mujahid Zoltán: Túlélő (Official video)
Mujahid Zoltán Egy perc a miénk TELJES VERZIÓ!
Mujahid Zoltán Tűz és vágy

 
   

Megasztár: Mujahid Zoltan - MadarkaA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2013. február 27. Nézettség: 562