Kocsis Tibor

Kocsis Tibor

13 videó - 1981
Életéről:
Tibor 1981. szeptember 1-jén látta meg a napvilágot a Bács-Kiskun megyei Lajosmizsén. Kommunikáció-művelődésszervező szakon végzett, így megszerezte főiskolai diplomáját. Jelenleg énekesi pályán van, de ezek mellett sorsolási menedzser a Szerencsejáték Zrt.-nél.

Tehetségkutatók:
25 évesen jelentkezett a Csillag Születik nevezetű magyar tehetségkutatóba, ahol nem járt túl sok szerencsével, mivel csak a középdöntőig menetelt. Ám 2011-ben jelentkezett az X faktor-ba, ahol ismét megmutatta hihetetlen énektudását. A zsűrit teljes mértékben lenyűgözte Tibor tehetsége, ezért négy igennel haladt tovább. A mentorok házában Malek Miklóst kapta mentorának, ezért neki kellet döntenie Tibó "sorsáról". A hat 25 év felettiből Ő jutott be a döntőbe két társával, Tarány Tamással és Gyurcsík Tiborral. Kocsis Tibor nem sokat párbajozott az verseny hevében, ezt érzékelhettük is. Talán az embereknek annyira tetszett Tibor produkciója, hogy semmikép sem hagyták, hogy kedvencük a veszélyzónába keveredjen. A műsor során egyetlen egyszer párbajozott, méghozzá Keresztes Ildikó mentoráltjával, Lil C.-vel, akit simán hazaküldött a döntőből. A fináléban hölgy ellenfele akadt, nem más, mint Muri Enikő személyében, aki eddig is méltó ellenfélnek bizonyult a verseny során. A végső döntőben két egyéni, egy sztárral közös, és a Muri Enikővel közös dal után Tibort megkoronázta a siker - Őt hirdették ki a 2011-es X faktor nyertesének. Nagyon büszke volt rá a közönség, Lajosmizsén tomboltak, anniyra örültek a 30 éves fiatalember sikerének.
Az X faktor végeztével egy országos turnét is szerveztek a 2011-es széria szereplői. Az ország különböző pontjain, sportcsarnokokban és egyéb helyeken adtak számot további tehetségükről, Tibor pedig ismét elkápráztatta a nézőközönséget varázslatos hangszínével.

Napjainkban:
Tibor mostanság is szorgalmasan tevékenykedik, eddig megjelent dalai a Lásd a csodát, Mit ér egy hang? (feldolgozás), és a Janicsák Vecával közösen létrehozott Ez az a perc.

Újdonság, hogy nem rég (2012. július 13-án) jelent meg Irány az Élet! című saját albuma.

Érdekességek róla:
- Kedvenc szín: kék
- Kedvenc étel: rántott sajt
- Kedvenc film: Amerikai szépség, Moulin Rouge, Hatodik érzék, Alien-filmek
- Kedvenc előadó: Robbie Williams, Michael Bublé, Madonna
- Hobbi: mozi, utazás, új helyek felfedezése
- Évekig járt énektanárhoz hangképzésre, az évek alatt több zenekar énekeseként állt színpadra, és kiskorában zongorázni is tanult.

Ha zene szól - Polyák Lilla, Zséda, Antal Timi, Tabáni István, Kocsis Tibor, Vastag Csaba
Janicsák Veronika-Kocsis Tibor:Together
KOCSIS TIBOR - Mit ér egy hang?
Kocsis Tibor- Ain't no Sunshine
Kocsis Tibor - Hello Budapest
Kocsis Tibor - Kinek mondjam el vétkeimet
Kocsis Tibor - Legyen ünnep (DALSZÖVEGGEL)
Kocsis Tibor Válogató
Tarány Tamás, Kocsis Tibor
Tibor Kocsis - Ez az a perc (Audio) ft. Janicsák Vecával
Tibor Kocsis - Lásd a csodát
Tibor Kocsis - Miracle
Vanyó Attila - Kocsis Tibor - Legyen ünnep

 
   

Ha zene szól - Polyák Lilla, Zséda, Antal Timi, Tabáni István, Kocsis Tibor, Vastag Csaba



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2013. április 11. Nézettség: 1,196