The  Marbles

The Marbles

4 videó
A Marbles volt egy angol rock duó, állt Graham Bonnet és Trevor Gordon, működő 1968 és 1969 között a csak a jól ismert kislemez volt az "Only One Woman" és a "The Walls esett le". Azt is került kapcsolatba a Bee Gees tagjai Barry, Robin és Maurice Gibb abban az időben.

A Marbles voltak jellemzőek egy-hit csodája, mert az "Only One Woman" lett az egy és csak nagy sláger. Ez elérte száma 5, a UK Singles Chart novemberben 1968 A duó feloszlott 1969-ben, röviddel azután, hogy osztott kiadták a csak saját című album 1970-ben.
Bonnet és Gordon unokatestvérek. Születtek Skegness, Lincolnshire, Anglia, bár a weboldal emlékére Államok Gordon született május 18, 1948, Blackpool, Lancashire. Míg Bonnet maradt Angliában, Gordon Ausztráliában nőtt fel, ahol találkozott a Bee Gees először 1964-ben, amelyen Gordon felvett "House nélkül a Windows" és az "Én leszek boldog, hogy" úgy dalok készültek, Barry Gibb A 1965 Gordon felvett két másik Barry Gibb kompozíciók: "Little Miss Rhythm and Blues" és a "Here I Am". Gordon visszatért Angliába 1966-ban, és rögzíteni egyetlen a "Trev Gordon", majd visszatért Ausztráliába, és visszatért Angliába újra 1967-ben csatlakozott Graham zenekara a Graham Bonnet szett. 1968-ban, ők lettek a golyók, és aláírt egy lemezszerződést az ausztrál lemezkiadó impresszárió, Robert Stigwood. Bár Stigwood aláírására csak Bonnet és Gordon, a dobos Steve Hardy a Kék Szekta / A Graham Bonnet szett, folytatta a munkát velük. Hardy vokális munkája volt a dal "A Fény az égő gyertya" (vokállal Gordon eredetileg, később a dalt átdolgozták 1968 júliusában a Bonnet vokál).

MARBLES The Walls Fell Down -Musicvideo-
The Marbles - Only one woman ( Rare Original Footage French TV 1968 )
The Marbles - The walls fell down ( Rare Original Footage French TV 1969 High Quality )
The Marbles - To Love Somebody

 
   

MARBLES The Walls Fell Down -Musicvideo-



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2015. szeptember 3. Nézettség: 545

Tetszik