Them

Them

5 videó
Észak-ír zenekar alakult Belfast áprilisban 1964 legkiemelkedőbb ismert, a garázs rock szabvány "Gloria" és beindult énekes Van Morrison zenei karrierjét. Az eredeti öt tagú zenekar állt Morrison, Alan Henderson, Ronnie Millings, Billy Harrison és Eric Wrixon. A csoport került forgalomba az Egyesült Államokban, mint egy részét a brit invázió.

Őket szerzett két brit hits 1965-ben a "Baby, Please Do not Go" (UK No.10) és a "Here Comes the Night" (UK No.2; Írország No.2). Az utóbbi dal és a "Mystic Eyes" voltak Top 40 találat az USA-ban.

Morrison kilépett 1966-ban, és ment, hogy egy sikeres karriert, mint szólóban. Bár közülük egy rövid életű fennállása alatt a Belfast csoport nagy hatással volt más zenekarok, mint például a Doors.
Áprilisban 1964 Van Morrison létre a K & B klub a Maritime Hotel, Belfast vállalkozók Jimmy Conlon, Jerry McKernan és Gerry McKervey (az úgynevezett "3Js"). Morrison-án értesítette a csoportot, amellyel egyidejűleg végzik el, a szirti sas. Ha a várható premier az új R & B csapat közeledik, ő kezdett a küldetése, hogy megtalálja az ideális felállás. Ő nemrég vezették be, hogy a szerencsejátékosok, egy kelet Belfast csoport alakult 1962-ben Ronnie Millings (dob, született 1937), Billy Harrison (gitár és ének, született William Harrison október 14-én 1942), és Alan Henderson (basszusgitár, született november 26, 1944). Eric Wrixon, aki még mindig az iskolában, vették fel zongorista és billentyűs. Morrison csatlakozott a tenorszaxofon, harmonika és ének. A csoport begyakorolt ​​több mint Dougie Knight kerékpárbolt Shaftesbury Square, Belfast, előkészítve ezzel a debütált a Tengerészeti. Mivel a csoport most szükségét érezték egy új nevet, követték Eric Wrixon javaslatát, és a szerencsejátékosok változott őket, miután a 1954 sci-fi horror film.

THEM (Featuring VAN MORRISON) - LIVE 1965 - "Gloria"
Them - Baby Please Don't Go.mp4
Them - Gloria
Them - Gloria (1964, Original and Best)
here comes the night....them............♥

 
   

THEM (Featuring VAN MORRISON) - LIVE 1965 - "Gloria"



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2015. szeptember 7. Nézettség: 678

Tetszik