Connie Talbot

Connie Talbot

9 videó - 2000
Connie Talbot (teljes nevén Connie Victoria Elizabeth Talbot; Streetly, West Midlands, Egyesült Királyság, 2000. november 20. –) angol gyermekénekes. Zenei pályafutása 2007-ben, a Britain’s Got Talent című televíziós tehetségkutató műsornak köszönhetően indult el, ahol a döntőben Paul Potts után a második helyen végzett. Talbottal elsőnek a Sony BMG akart szerződést kötni, de korára hivatkozva a cég kihátrált a megállapodás mögül.

Talbot debütáló lemezét, az Over the Rainbow-t, a Rainbow Recording Company adta ki, s a CD az Egyesült Királyságban 2007. november 26-án került a boltokba. Az album új dallistával 2008. június 18-án ismét megjelent, a lemezről készült első kislemez, a Three Little Birds pedig 2008. június 10-én jött ki. Egy tervezett, Talbotról szóló videojátékban szerepelni fognak egyes, az Over the Rainbow lemezen megjelent dalai.

Annak ellenére, hogy a kritikusok negatívan fogadták, az Over the Rainbow-ból világszerte több mint 250 000 darabot adtak el, és három országban is listavezető lett. Az első megjelenés óta Talbot fellépéseken járt, szerepelt a televízióban Európában, az Egyesült Államokban és Ázsia több országában is. Zenéje a YouTube-on keresztül az egész világra eljutott.

Második, Connie Talbot’s Christmas Album című lemeze 2008. november 24-én jelent meg; a Connie Talbot’s Holiday Magic címet viselő harmadik albumát pedig 2009. október 20-án adták ki. Connie zenei pályafutása mellett iskolába jár, és családjával együtt Streetlyben lakik.

Negyedik, 13 dalt tartalmazó albuma Beautiful World címmel 2012. november 26-án jelent meg.

☆"Britains Got Talent ♥ Connie Talbot, age 6, WOWs Simon Cowell !"
Britain's Got Talent: Connie Talbot & Paul Potts
Connie Talbot "I Will Always Love You" (Full Version)
♥ Connie Talbot's Christmas Album ♥ Sampler
Connie Talbot - Ave Maria
Connie Talbot- I Have a Dream
Connie Talbot - When A Child Is Born
I Have A Dream - ABBA, Amira Willighagen, Connie Talbot
Pink - Just Give Me A Reason - Connie Talbot cover

 
   

☆"Britains Got Talent ♥ Connie Talbot, age 6, WOWs Simon Cowell !"



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2015. október 1. Nézettség: 512

Tetszik