Glen Campbell

Glen Campbell

15 videó
Glen Campbell Travis (született:1936, április 22-én ) amerikai country énekes, gitáros, dalszerző, televíziós műsorvezető, és alkalmi színész. Ő a legismertebb sorozata találatok az 1960-as és 1970-es, és a tárhely a különböző show The Glen Campbell Goodtime órás a CBS televízió.

Az ő 50 éves show business, Campbell kiadta több mint 70 albumot. Eladta 45 millió bejegyzések és a felhalmozott 12 RIAA arany album, 4 platina album és 1 dupla platina album. Ő helyezett összesen 80 különböző dalokat sem a Billboard Country kör, Billboard Hot 100, és / vagy a felnőtt kortárs kör, amelyből 29 tette a Top 10 és közülük kilencet elérte a number one legalább egy ilyen listákon. Campbell slágereit tartalmazza felvételéért John Hartford "Gentle On My Mind"; Jimmy Webb "Mire Get Phoenix", "Wichita Lineman", és "Galveston"; Larry Weiss "strasszos cowboy"; és Allen Toussaint a "Déli éjszakák".

Campbell történelmet 1967-ben megnyerte a négy Grammy teljes, az ország és a pop kategóriában. A "Gentle On My Mind" ő két díjat kapott a country és western, "mire jutok el Phoenix" nem ugyanaz a pop. Három korai találat később megnyerte a Grammy Hall of Fame Awards (2000, 2004, 2008), míg a Campbell maga megnyerte a Grammy-életműdíjat, 2012-ben Övé trófeák férfi énekes az év mind a Country Music Association (CMA) és az Academy of Country Music (ACM), és elvette a CMA első díjat a 1968 Entertainer of the Year. 1969-ben a színész John Wayne felvette Campbell játszani mellé a film True Grit, amelyik Campbell Golden Globe-jelölést a legígéretesebb Newcomer. Campbell énekelte a címadó dal amely jelölték Oscar-díjra.

Behind The Music Glen Campbell Complete Episode orig air date 9/19/99
Glen Campbell's Greatest Hits Compilation - Complete Set
Glen Campbell's Greatest Hits Compilation - Pt. 1
Glen Campbell- ABC's 20/20 Feature- 1995
Glen Campbell - By The Time I Get To Phoenix
Glen Campbell - Country Boy
Glen Campbell - Gentle on My Mind (terrific guitar break)
Glen Campbell - Ghost On The Canvas - Official Video
Glen Campbell - I'm Not Gonna Miss You
Glen Campbell - Jimmy Webb 6 Song Medley
Glen Campbell - Rhinestone Cowboy
Glen Campbell - Wichita Lineman
Glen Campbell Farewell
Glen Campbell In Concert In Sioux Falls
Glen Campbell Sings "Gentle On My Mind"

 
   

Behind The Music Glen Campbell Complete Episode orig air date 9/19/99



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2015. október 10. Nézettség: 577

Tetszik