Buyuchek együttes

Buyuchek együttes

16 videó
Az ő 21 éves, Jorge Luis Fernández Loayzat maradt a félénkség azokat az időket, amelyben látta a lehetőségét tanulmányozza a "Monterrey Institute of Technology és a felsőoktatásban", mint egy lehetetlen álom. Ma, a nyolcadik félévben a BA jogi és pénzügyi, a fiatalember csinál a gyakornoki állandó képviseletének Mexikó, a World Trade Organization, a központja a svájci Genfben.

De Jorge Luis több, mint egy főiskolai hallgató: ő is egy mexikói népi zeneszerző és sikeres "Bajo Sexto" játékos, kulcsfontosságú eszköze a mexikói északi zene, és sikerült összehívni részvételével csaknem harminc társa az ő iskolája termelő, és feltölti a YouTube-ra egy dalt a saját ihletet "címmel Entrégame tu amor" / ("Add nekem a szerelem").

Mielőtt az egyetemre, Loayzat volt tehetsége, hanem sok félelmet. Miután apja halála, anyja tartotta nemcsak tanul de arra késztette őt arra, hogy az álmait. Az a tény, tanul a Tecnológico de Monterrey "tűnt elérhetetlen lehetőséget, de mindig arra ösztökélt, hogy minden tőlem telhetőt, hogy keresnek egy helyet az iskolában. Így kaptam egy ösztöndíjat a középiskolai, majd később az én főiskolai".
Mivel ő volt a középiskolában (PrepaTec Campus Garza Lagüera) vett részt a Song Festival, és megnyerte az első helyet díjat a Monterrey nagyvárosi. Később a főiskolán találkozott, többek között Miguel Cienfuegos, a marketing BA hallgató, és akkor jár a másik barátok alkotják a zenekar "Buyuchek", amely már megkezdte az első kislemez, csak a kezdet, hiszen minden előadások zenei versenyek nyerte fontos díjat.

"Ma Miguel, és úgy terveztem, hogy egy zenei társaság, hívtuk meg kísérleti mexikói északi zene, mindig terjed, büszke a kultúra és a hagyományos népzene Észak-Mexikóban, hanem merészkednek a keverés ritmusok más országokban és régiókban, mint Kelet-zene, arab , latin, olasz, spanyol és francia, többek között ", mondja a fiatal zeneszerző.

Buyuchek (Mexikó) - Most múlik, buyuchek, feldolgozás, mexikó
Buyuchek - "Ven a buscarme"
Buyuchek - Corrido de Monterrey (Calgary, Canadá 12/Sept/2015)
Buyuchek - El Ranchero Galán (Live) | Vancouver, Canada |
Buyuchek - En Otro Lado (En Vivo)
Buyuchek - En Otro Lado (Video Oficial)
Buyuchek - Entrégame tu amor *DRAFT*
Buyuchek - Expotec 2014
Buyuchek - Hold The Line (TOTO Cover)
Buyuchek - LIVE COVERS Evento Privado (14/Febrero/2015 @Club de Golf Valle Alto)
Buyuchek - Most Múlik Pontosan (Video Oficial) HUNGARY/MEXICO
Buyuchek - Proud Mary (Cover)
El Circo (Polka) - Festival del Lechón 2014
Jorge Loayzat y Richy Guevara - Plaza Marienplatz, Munich, Alemania - "Pícame Tarántula" 2013
buyuchek el vaquero galan
buyuchek hold the LINE

 
   

Buyuchek (Mexikó) - Most múlik, buyuchek, feldolgozás, mexikó



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2015. október 18. Nézettség: 626

Tetszik