Hayley Westenra

Hayley Westenra

2 videó
Hayley Dee Westenra (született:1987, április 10-én) egy új-zélandi énekesnő, klasszikus crossover művész, dalszerző és az UNICEF nagykövete. Az első nemzetközi megjelent albuma, tiszta, elérte No. 1-én a brit klasszikus slágerlistákat 2003 és eddig több mint kétmillió példányban kelt el világszerte. Tiszta a leggyorsabban fogyó debütáló nemzetközi klasszikus lemeze, amelyik megtette Westenra egy nemzetközi sztár 16 évesen 2006 augusztusában csatlakozott az ír csoport Celtic Woman, volt, szerepelt a Celtic Woman: egy új út CD és DVD, bejárta velük a 2007-es tavaszi Tour, és szintén szerepelt a DVD, legnagyobb utazása: Essential Collection, 2008-ban megjelent.

Szerte a klasszikus zene egyszerűen hallgat, folk és pop stílusban dalok, Westenra teljesített dalok angol, ír, walesi, olasz, német, francia, portugál, latin, japán, kínai mandarin, és maori.

Westenra teljesített méltóságok a világ minden tájáról. Ő a második legfiatalabb UNICEF nagykövete dátumot, és hozzájárult a jótékonysági szervezetek szerte a világon.

Hayley Westenra- I Dreamed A Dream (Hayley Westenra)
Hayley Westenra - Wuthering Heights (Music Video)

 
   

Hayley Westenra- I Dreamed A Dream (Hayley Westenra)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: péntek, 2015. október 30. Nézettség: 518

Tetszik