The Wipers

The Wipers

20 videó
Az ablaktörlők voltak a punk rock csoport alakult Portland, Oregon által 1977-ben a gitáros Greg Sage, dobos Sam Henry és a basszusgitáros Dave Koupal. A csoport szoros dal szerkezete és a nehéz torzítás már üdvözölték, mint rendkívül befolyásos számos kritika és a zenészek, köztük Melvins, Dinosaur Jr., Mono Férfiak, Stephen Malkmus, Hole, Poison Idea, én Vitriol, a Nation of Ulysses, és a Nirvana.
A zenekar eredetileg a agyszüleménye Greg Sage.

Azt hiszem, megvan ez a fogalom korán, mint egy gyerek. Nagyon szerencsés voltam, hogy a saját szakmai múltja esztergálással amikor én voltam a 7. osztályban miatt apám is részt vesz a broadcast ipar. Azt vágott rekordokat barátai az iskolában a dalokat ki a rádiót, és megtanulta a művészet rekord így jóval azelőtt, tanulás zenélni. Fogom tölteni számtalan órát tanul a barázdák azt vágja a mikroszkóp alatt, hogy csatolták a eszterga és tetszett, ahogy a zene nézett, mozgott és modulált belül a vékony falak. Lehet, hogy túl sok időt töltött tanul zenét mikroszkópon keresztül, mert ez adott nekem egy teljesen más kilátások milyen zene és egy teljesen ellentétes megértéséhez azt is. Volt valami nagyon varázslatos és magán amikor nagyítva a nagyított és titkos világa mozgásban lévő hangot. Megvan arra a pontra, hogy el kell létrehozni, és festeni a saját hangok és színek a falakon e barázdák.

Sage első hangszere volt basszusgitár, mert az alacsony hangok, amitől nagyobb barázdák a bakelitlemezek miatt lassabb moduláció. Basszusok voltak nehezebb megtalálni és sokkal drágább, amikor Sage az iskolában, így ő használt gitár helyett.

Az ő ötlete mögött az ablaktörlők indult, mivel csak egy felvételt projekt. A terv az volt, hogy rögzítse 15 LP 10 éve nem vagy touring promóció. Sage úgy gondolta, hogy a misztika épült hiánya játszik a hagyományos rock 'n' roll tenné az embereket, hallgatni a felvételeket sokkal mélyebb és csak a képzelet menni. Úgy gondolta, hogy könnyű lenne, hogy ne nyomja meg, bemutatók, képek és interjúk. Ránézett a zene, mint művészet helyett szórakoztatás; gondolta zene személyes és a hallgató, nem pedig egy árucikk.

The Wipers - Can This Be?
The Wipers - D-7
The Wipers - D-7
The Wipers - No Fair
The Wipers - Over The Edge
The Wipers - Pushing the Extreme
The Wipers - Sinking as a Stone
The Wipers - The Circle (Full Album)
The Wipers - When it's Over
The Wipers - Youth of America
The Wipers - the search
The Wipers Just Say
Wipers - Doom Town
Wipers - Is This Real? LP
Wipers - Over The Edge
Wipers - Over the edge
Wipers - Romeo
Youth Of America - The Wipers (1981)
the wipers, I'll be around
the wipers - return of the rat

 
   

The Wipers - Can This Be?



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2015. november 7. Nézettség: 702