Fred Astaire

Fred Astaire

4 videó
Fred Astaire (született Frederick Austerlitz; 1899, 10 máj 10-én -1987, jún 22-én) amerikai táncos, koreográfus, énekes, zenész és színész.

A színpadi és a későbbi film és televíziós karriert ível összesen 76 év alatt, amit tett 31 zenei filmek és számos díjnyertes televíziós akciós és kiadott számos felvételen. Ő kapta az ötödik legnagyobb férfi Csillagok Old Hollywood által Amerikai Filmintézet. Ő a legismertebb, mint a tánc partner, és a képernyőn megjelenő romantikus érdeke Ginger Rogers, akivel együtt játszott a sorozatban tíz hollywoodi musical, amely átalakította a műfaj.

Gene Kelly, egy másik nagy megújítója forgatták tánc, azt mondta, hogy "a történelem tánc film kezdődik Astaire." Túl film és a televízió, számos jeles táncosok és koreográfusok, köztük Rudolf Nurejev, Sammy Davis Jr., Michael Jackson, Gregory Hines, Mihail Barisnyikov, George Balanchine, Jerome Robbins, és Madhuri Dixit, azt is elismerte, az ő jelentőségét és befolyását. Astaire rangsorban az ötödik legnagyobb férfi sztárja klasszikus hollywoodi mozi AFI 100 Years ... 100 Csillag.

Fred Astaire & Ginger Rogers-Making Love
Fred Astaire & Ginger Rogers: Let's Face the Music and Dance
Fred and Ginger - Let Yourself Go
The Band Wagon - Fred Astaire and Cyd Charisse

 
   

Fred Astaire & Ginger Rogers-Making Love



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2015. december 13. Nézettség: 551

Tetszik